ΠΑΟΚ - Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: Το όνομα του Σέρβου επιθετικού έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, κυρίως λόγω δηλώσεων του ίδιου του παίκτη, αν και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από την περίπτωσή του.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρρη, που παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του από όταν έφυγε από τους Ασπρόμαυρους, καθώς είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που γνωρίζει τόσο καλά το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο και την Ωκεανία.

Τι κάνει με τη φανέλα τής Western United FC ο Πρίγιοβιτς, πόσο εύκολο είναι να επιστρέψει στον Δικέφαλο και τι ισχύει αγωνιστικά στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Έχασε κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού, άργησε να βρει ρυθμό, αλλά τώρα ειναι σε καλή κατάσταση. Το Σάββατο σκόραρε μετά από τέσσερα παιχνίδια που δεν το είχε κάνει. Γενικά οι αριθμοι του είναι σχετικά καλοί, με 6 γκολ σε 16 συμμετοχές, αλλά αυτοί οι αριθμοί για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας δεν λένε τίποτα", σχολίασε αρχικά ο Δ. Σιώρης και στη συνέχεια σχολίασε:

"Για να καταλάβεις, ο Φορναρόλι που έφυγε ως αποτυχημένος από Παναθηναϊκό, πια θεωρείται από τους καλύτερους ξένους που έχουν αγωνιστεί στην Αυστραλία. Τα πηγαίνει τόσο καλά που, στα 34 του, έγινε πρόσφατα διεθνής με την εθνική ομάδα. Στην ουσία είναι ημιεπαγγελματικό το πρωτάθλημα εκεί".

Δώσε ένα ακόμα μέτρο σύγκρισης, για να γίνει πιο αντιληπτό τι εννοείς;

"Για παράδειγμα ο Μικελάντζε, που πέρσι έπαιζε στην Ξάνθη, φέτος έχει ήδη 9 γκολ και δύο ασίστ σε 15 συμμετοχές. Είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή με αυτά τα στατιστικά στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας τι πρέπει να γίνει, να έρθει στον Ολυμπιακό;".

Οπότε, μια και παρακολουθείς στενά και το ποδόσφαιρο του αραβικού κόσμου που συμμετείχε πριν, θεωρείς ότι έχει σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε;

"Για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας έχει βρει ρυθμό, είναι μέσα στις μονομαχίες, αλλά δεν υπάρχουν σοβαρά συμπερασματα για το αν είναι για τον ΠΑΟΚ. Αλλά, μια και το ανέφερες, στην Αλ Ιτιχάντ που συμμετέχει ως ομάδα στο ποιοτικότερο πρωτάθλημα της Ασίας, έφυγε ο Πρίγιοβιτς και φέτος πήραν πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια".

Το καλοκαίρι δυνητικά θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ;

"Μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι, όποιος θέλει να πάει σε άλλο πρωτάθλημα φεύγει ως ελεύθερος".

Τέλος, πες μου τι χρήματα λαμβάνει.

"Σίγουρα παίρνει καλά χρήματα, εδώ ο Σιατραβάνης του ΠΑΣ Γιάννινα παίζει τώρα στην Αυστραλία, και παίρνει 100.000 δολάρια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον… έκοψε ο Μαρτίνς, αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - "Ταιριάζει σε Λουτσέσκου - Έρχεται Ελλάδα με 500.000"