Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Σημερινό δημοσίευμα από την Αυστραλία αναφέρει πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται να φύγει από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ και σε αυτό το πλαίσιο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί ήδη κρούση από τη Λέγκια Βαρσοβίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2015 μέχρι το 2017. Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, όμως, είναι ότι ενδιαφέρον με βάση τους Αυστραλούς έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός! Ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς, μάλιστα, θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα για τους Πράσινους, εφόσον πάντα η ΠΑΕ προχωρούσε σε επίσημη πρόταση για να τον υπογράψει.

Πρακτικά, μετά και την απόκτηση του Σποράρ πάντως, πολύ δύσκολα το Τριφύλλι θ' ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Αν και είναι δεδομένο ότι (και) στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ο 32χρονος στράικερ προτάθηκε και εξετάστηκε ως επιλογή από τους ανθρώπους της ομάδας. Άσχετα αν, τελικά, προκρίθηκαν άλλες περιπτώσεις φορ με κορυφαία, φυσικά, αυτή του Σλοβένου πρώην φορ της Σπόρτινγκ.