Facebook Pixel Ψυχρολουσία στον Παναθηναϊκό! Νοκ άουτ για 3 μήνες ο Γκάνεα - Επιβεβαίωση Sportdog
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-10 19:21:00

Ψυχρολουσία στον Παναθηναϊκό! Νοκ άουτ για 3 μήνες ο Γκάνεα - Επιβεβαίωση Sportdog

Sportdog Team
Ψυχρολουσία στον Παναθηναϊκό! Νοκ άουτ για 3 μήνες ο Γκάνεα - Επιβεβαίωση Sportdog

Σοκ στο Τριφύλλι με τον Ρουμάνο αριστερό μπακ.

Ψυχρολουσία στον Παναθηναϊκό με τον Κριστιάν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, εξαιτίας επιπλοκών με τον κορωνοϊό.

Όπως σας είχε ενημερώσει, πριν δύο ημέρες το Sportdog, η παραδοχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, μετά το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν ήταν τυχαία.

"Σίγουρα δεν θα ακούσετε από εμένα κάτι μεταγραφικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί, αλλά πρέπει να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μην περιμένετε από εμένα", ήταν το ακριβές σχόλιο από τον Σέρβο τεχνικό.

Το Sportdog σας είχε ενημερώσει, ότι οι άνθρωποι της ομάδας ρίχνουν ματιές και για αριστερό μπακ, μία εναλλακτική επιλογή του Χουάνκαρ.

Ο Γκάνεα παρότι ήταν κανονικά στην αποστολή για την προετοιμασία στην Κύπρο, τελικώς δεν την ακολούθησε ποτέ και έμεινε στην Αθήνα. Όπως είχε κυκλοφορήσει στην πιάτσα, ο αποκλεισμός έγινα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Ο Γκάνεα ήρθε τον περασμένο Ιούλιο στον Παναθηναϊκό. Με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί 10 φορές, έχοντας μία ασίστ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags