Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φήμες για αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Αυτόν "κοιτάζει" ο Μαρτίνς - "Πλησιάζει ο Μαντσίνι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-12 12:14:00

Φήμες για αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Αυτόν "κοιτάζει" ο Μαρτίνς - "Πλησιάζει ο Μαντσίνι"

Sportdog Team
Φήμες για αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Αυτόν "κοιτάζει" ο Μαρτίνς - "Πλησιάζει ο Μαντσίνι"

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Τι συμβαίνει με Μαντσίνι, ποιον παίκτη θέλει από το ρόστερ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την απόκτηση του Ροντινέι, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στις 3 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, μίλησε για τους Φορτούνη και Κασάμι που δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις φήμες που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει την περίπτωση του Σισέ.

«Περιμένουμε να δούμε επίσημη ενόχληση στον Ολυμπιακό, πρέπει να γίνει μία επίσημη πρόταση για να ξέρουμε τι γίνεται. Διερευνητική επαφή λογικά έχει γίνει και στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί. Πρέπει να πάρει πρώτα έναν στόπερ και μετά θα δούμε αν θα πάρει άλλον έναν. Χρειάζεται έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό», ήταν το σχόλιό του.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Μαντσίνι φαίνεται πως πλησιάζει στον Ολυμπιακό, αλλά εμένα μου έχει κολλήσει ότι κοιτούν και κάτι άλλο για τη θέση του εξτρέμ από το εξωτερικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags