Facebook Pixel Superleague 2: Nέο... επεισόδιο στο σήριαλ SL2 και Μαρινάκη - Απάντηση... φωτιά - "Συκοφαντικές και απαξιωτικές οι απόψεις του"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-10 15:16:00

Nέο... επεισόδιο στο σήριαλ SL2 και Μαρινάκη - "Συκοφαντικές και απαξιωτικές οι απόψεις του"

Sportdog Team
Nέο... επεισόδιο στο σήριαλ SL2 και Μαρινάκη - "Συκοφαντικές και απαξιωτικές οι απόψεις του"

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και στον πρόεδρο της Λίγκας μετά από την ανακοίνωση του δεύτερου μια πριν σχετικά με τις νόμιμες διεκδικήσεις όλων των μελών της SL2

Superleague 2: Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος και του Βαγγέλη Μαρινάκη με την SL2 να εκδίδει ανακοίνωση - απάντηση με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του προέδρου της SL1 για τις νόμιμες διεκδικήσεις όλων των μελών της μικρής Λίγκας.

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της
», αναφέρει η ανακοίνωση της Superleague 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπαμ" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού - "Τελειώνει" ο Μίτσελ μετά την ΑΕΚ; - "Αντίο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags