Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πίεση για Μίτσελ, καμία δικαιολογία για το... έγκλημα - "Καμπανάκι" ενόψει ΠΑΟ - Άλλο επίπεδο ο Κανός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 11:54:00

Πίεση σε Μίτσελ, καμία δικαιολογία για το... έγκλημα - "Καμπάνα" ενόψει ΠΑΟ - Άλλο επίπεδο ο Κανός

του Παναγιώτη Νικολάου
Πίεση σε Μίτσελ, καμία δικαιολογία για το... έγκλημα - "Καμπάνα" ενόψει ΠΑΟ - Άλλο επίπεδο ο Κανός

Νεύρα και πολύ άγχος "βγάζει" ο Ισπανός, που ψάχνει λύσεις στην 11αδα! Ξέσπασμα. Αντίδραση. Αυτό ήταν το πραγματικό και απτό αποτέλεσμα, μετά το εμφατικό 6-1 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός μετά τη βαριά ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, ξέσπασε με έξι γκολ από τον Ατρόμητο και προσπάθησε να συνέλθει, κυρίως ψυχολογικά. Υπήρχαν όμως και αρκετά κέρδη για τους Πειραιώτες από το παιχνίδι της Δευτέρας.

Σε καθαρά αγωνιστικά επίπεδο, πολύ καλά στοιχεία έδειξε για πρώτη φορά τόσο καθαρά ο Σέρχι Κανός. Ο Ισπανός μπήκε ως αλλαγή στο ματς και πρόλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να σκοράρει και να κερδίσει το πέναλτι για το 5-1 του Χάμες. Ο παίκτης ήρθε στον Πειραιά για να αναβαθμίσει τη γραμμή των εξτρέμ για τους Ερυθρόλευκους και απέναντι στον Παναιτωλικό, απέδειξε και με το παραπάνω πως μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο.

Την ίδια στιγμή, ο Μπα φάνηκε ότι αν και είναι πίσω ακόμα από το 100% της κατάστασής του, μπορεί να δώσει λύσεις. Ειδικά σε μία άμυνα του Ολυμπιακού, που τη λες και προβληματική. Άλλωστε και με τον Παναιτωλικό προβλήματα στην άμυνα υπήρχαν και για να είμαστε ειλικρινείς, η ομάδα θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ. Πώς θα σταματήσει την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ή τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, αν κινδυνεύει τόσο από τον Παναιτωλικό;

Το άλλο στοιχείο που εξέθεσε τον Μίτσελ, αφορούσε τους Ροντινέι και Φορτούνη. Είναι δυνατόν οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, που ανεβάζουν τόσο ποιότητα τους Πειραιώτες, να μην τους ξεκίνησε ο Ισπανός τεχνικός απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena;  Ειδικά για τον δεξιό μπακ, μοιάζει με… έγκλημα η επιλογή του προπονητή να τον αφήσει εκτός 11αδας. Αυτός ήταν άλλωστε κι ένας από τους κυριότερους λόγους που δέχθηκε σκληρή κριτική μετά το Κύπελλο όσο και αν τον ενόχλησε.

Γιατί οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, δείχνουν ξεκάθαρα πως όχι μόνο έμαθα/κατάλαβε τι έγινε μετά την αναμέτρηση με την Ένωση, αλλά ήταν και πολύ… στραβωμένος. Χαρακτηριστικά ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας: «Ήταν σίγουρα οι πιο πικρές μέρες. Ίσως να παρατήρησα και κάποια έλλειψη σεβασμού. Δεν βρίσκομαι εδώ γιατί έχω ανάγκη από λεφτά ή από δουλειά. Βρίσκομαι εδώ γιατί μου αρέσει. Είμαι σε γενικές γραμμές ταπεινός και έχω καλή παιδεία. Μερικές φορές πρέπει να λες ότι δεν είμαι εδώ μόνο για να δέχομαι κριτική. Ξέρω πώς πάντα πρέπει να νικάμε. Πρέπει όμως να υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας και τους παίκτες. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να νικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να περνάμε από το ένα σημείο στο άλλο. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού είτε νικώ είτε χάνω. Είτε είμαι στην Αθήνα είτε είμαι στη Μαδρίτη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και το αξίζουν. Δεν είμαι θυμωμένος αλλά κάποιες φορές πρέπει να ειπωθούν μερικά πράγματα. Μερικές φορές δείχνω πως έχω καλή διαπαιδαγώγηση αλλά δεν είμαι ανόητος».

Τα λάθη όμως που έκανε στην OPAP Arean δεν συγχωρούνται. Είναι μικρές λεπτομέρειες που χωρίζουν την παραμονή, από το "φύγε" ενός προπονητή. Γι’ αυτό και παρά την εξάρα και την άνετη επικράτηση, ο Μίτσελ παραμένει σε τρομερή πίεση, κάτι που έχει καταλάβει πλέον και ο ίδιος. Άλλωστε, μόνο άνετος δεν ήταν απέναντι στους Αγρινιώτες στον πάγκο. Πανηγύρισε πολύ έντονα τα γκολ, ενώ οι αντιδράσεις του έδειχναν πως έχει τρομερή πίεση και άγχος!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μίτσελ έκανε... μεταγραφάρα, 4 λόγοι για να χαμογελά - Συγκλονιστικός Κανός, αναγκαίος ο Μπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags