Facebook Pixel "Στεναχωρημένος ο Μαρινάκης, δεν ήταν Ολυμπιακός - Υπομονή η Θύρα 7 - Να φύγει και ο Μίτσελ;
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 21:33:00

"Στεναχωρημένος ο Μαρινάκης, δεν ήταν Ολυμπιακός - Υπομονή η Θύρα 7 - Να φύγει και ο Μίτσελ;"

του Γιώργου Κτενά
"Στεναχωρημένος ο Μαρινάκης, δεν ήταν Ολυμπιακός - Υπομονή η Θύρα 7 - Να φύγει και ο Μίτσελ;"

Ο Φορτούνης που δεν ξέχασε την μπάλα και η λάθος θέση Μπιέλ! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τα δύο τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών, το μέλλον του Ισπανού και τις αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Άνετη νίκη πέτυχαν οι Πειραιώτες επί του Παναιτωλικού, με 6-1, που ήταν η βαρύτερη ήττα τής σύγχρονης ιστορίας των Αγρινιωτών, με τους Ερυθρόλευκους να είναι πολύ επιθετικοί και να χρυσώνουν το χάπι μετά την ήττα στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, που έχει μεγάλη θητεία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, προκειμένου να μάθουμε την άποψή του για το πρωτάθλημα, ποιους παίκτες ξεχώρισε αλλά και το μέλλον του Μίτσελ στον σύλλογο.

"Εκπλήξεις τη φετινή σεζόν - Το καλύτερο κέντρο ο Ολυμπιακός - Δεν μαρκάρουν τα δεκάρια"

"Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες. Υπάρχουν αποτελέσματα που δεν είναι καλά και, τότε, δεν υπάρχει ηρεμία και ψυχραιμία. Πιστεύω ότι θα βρει τον εαυτό του. Είναι μπροστά από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτά μπορεί να αλλάξουν. Με τα πλέι οφ μπορούν να γίνουν πολλά και να έχουμε εκπλήξεις - Αυτό δείχνει η φετινή σεζόν", ανεφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Με Γιάννενα και Ατρόμητο έβγαλε τα μάτια του μόνος του. Αυτούς τους 4 βαθμούς του λείπουν. Πρέπει να είναι σοβαρός για να είναι σε όλα μέσα".

Πώς είδατε τον Χουάνγκ;

"Ο Χουάνγκ είναι πάντα καλός παίκτης, ο,τι καλύτερο στον χώρο του κέντρου το έχει ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο να χάσει το κέντρο ο αυτή η ομάδα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν πολυμαρκάρουν όταν παίζει με τα πολλά δεκάρια".

"Δεν ξέχασε την μπάλα ο Φορτούνης - 15 γκολ πίσω από τον φορ - Να φύγει ο Mίτσελ;"

Πώς είδατε τον Φορτούνη;

"Δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα, αλλά την μπαλα δεν την ξεχνάει. Όποιο δεκάρι να φύγει, να μπει ή να βγει από την 11άδα, είτε παίζει ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο Μπιέλ (που είναι για πίσω από τον φορ η θέση του), θα κάνει το λιγότερο 15 γκολ".

Πείτε μου για τον Μίτσελ;

"Αυτά μόνο η διοίκηση μπορεί να τα απαντήσει. Τα αποτελέσματα κρατάνε ή διώχνουν έναν προπονητή. Αλλά να αλλάξει και τρίτος προπονητής και να έρθει τέταρτος, δεν το ξέρω. Ο κόσμος, η Θύρα 7, πρώτος ο πρόεδρος, είναι στεναχωρημένοι όλοι. Δεν ήταν κατάσταση αυτή της ομάδας. Αλλά από εκεί και μετά γνωρίζουν τα αδύνατα σημεία και ο Μαρινάκης θα κάνει ο,τι κάνει κάθε χρόνο για να βοηθήσει την ομάδα. Όλοι έχουν ευθύνη. Η Θύρα 7 να κάνει υπομονή, έχουν τα δίκια ο κόσμος, και οτι λείπει θα το συμπληρώσει ο πρόεδρος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκαζιάρης" ο Ραμόν, πάνω από Μπιέλ ο Φορτούνης - 0/17 ο Ολυμπιακός - Την… είδε Γιόχαν ο Αναστασίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags