Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι αλλάζει την άμυνα του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 18:47:00

Ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι αλλάζει την άμυνα του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι αλλάζει την άμυνα του Παναθηναϊκού!

Η αλλαγή πλάνου στο Τριφύλλι μετά το Καραϊσκάκη, το νέο πρόσωπο στο αρχικό χήμα και τι ετοιμάζει ο Σέρβος προπονητής.

Παναθηναϊκός: Σε ποδοσφαιριστές όπως ο Βέρμπιτς, ο Σπόραρ και ο Μπερνάρ, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει στα πλέι οφ να κάνουν το βήμα μπροστά και να ηγηθούν. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί στην πράξη, τότε οι Πράσινοι θα αυξήσουν κατά πολύ τις πιθανότητές του να σηκώσουν οι ίδιοι στο τέλος το πρωτάθλημα. Ένας ακόμα πάντως που αναμένεται να μπει στην παραπάνω λίστα, είναι και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και αρκετοί, που είχαν ίσως ενδοιασμούς για το πόσο καλός ήταν, καταλάβαν κάτι μεγαλύτερο. Το πόσο σημαντικός στην πράξη είναι. Με την παρουσία του στην ενδεκάδα ο Μάγκνουσον αλλάζει τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο ανάπτυξης, όντας από τους βασικούς πυλώνες στη δόμηση του παιχνιδιού από την άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο Σένκεφελντ έχει μεγάλη πτώση στην απόδοσή του, από τη στιγμή που ο Σκανδιναβός στόπερ μπήκε στα πιτς.

Όταν ο Μάγκνουσον αγωνίζεται, σε φάση επίθεσης/ανάπτυξης καλύπτει τη θέση του Χουάνκαρ (ή του Πούχατς αντίστοιχα) πιο κοντά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτόματα, αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ισπανό (ή τον Πολωνό αντίστοιχα) να παίζει πιο ψηλά, ουσιαστικά σε θέση ακραίου όταν η ομάδα επιτίθεται, με τον αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα να πλησιάζει πιο κοντά στον βασικό φορ για περαιτέρω απειλή κοντά στην περιοχή.

Οι νεότερες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει να επαναφέρει το δίδυμο Σένκεφελντ - Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας, από το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό κιόλας. Ακόμη κι αν ο Σάρλια δεν έκανε τόσο κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Σέρβος τεχνικός θα πήγαινε στην τελική ευθεία των πλέι οφ με δυάδα στα στόπερ τον Ολλανδό και τον Ισλανδό άσο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρσεναλ για Έλληνα άσο - Δεκαπλασίασε την τιμή του - Ξεφεύγει από... Ελλάδα το κόστος μεταγραφής!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags