Facebook Pixel Super League: Πρόταση από Ισπανία για top άσο - "Λίγος" για Λιβάι ο Τσούμπερ - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 23:44:00

Πρόταση από Ισπανία για top άσο - "Λίγος" για Λιβάι ο Τσούμπερ - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Αλαφούζος!

GOALάρες by Εvaggelistis
Πρόταση από Ισπανία για top άσο - "Λίγος" για Λιβάι ο Τσούμπερ - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Αλαφούζος!

Ο Φορτούνης βάζει πλέον δύσκολα σε Χάμες και Μίτσελ! Ο Ευάγγελος Μίχος με τέσσερα δυνατά παρασκήνια... ταράζει τα νερά της Σούπερ Λιγκ. Η μεγάλη πρόταση από τη La Liga, το... ξύλο στο Περιστέρι που περιμένει η ΑΕΚ και τα δύο νέα πολύ καλά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό.

Super League: Τέσσερα διαφορετικά παρασκήνια, το καθένα με την δική του δυναμική και ενδιαφέρον, από τον "Ευαγγελιστή". Από όλα έχει ο...μπαξές στην θεματογραφία του.

SUPER LEAGUE/ LA LIGA : το δρομολόγιο ανάμεσα στα δυο πρωταθλήματα, ελληνικό και ισπανικό, μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι να το κάνουν περισσότεροι από ένας Σουπερλιγκάτοι ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια υποψήφιοι, με τις μέχρι τώρα ... προτάσεις (!!) είναι δυο Έλληνες και ένας ξένος! Η στήλη μιλάει για επίσημες προσφορές που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο. Η πρώτη/παλιά, που είναι γνωστή κι απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, ήταν τα 7.000.000 της Σεβίλλης για τον Κωνσνταντέλια. Η δεύτερη και σχετικά πρόσφατη αφορά παίκτη που δεν παίζει στην Big 4 ενώ το ποσό ακούγεται πως είναι πάνω από 2.600.000 ευρώ. Kαι η τρίτη - και φρεσκότατη - αφορά top παίκτη της πρώτης 4άδας της βαθμολογίας. Τρεις διαφορετικές ισπανικές ομάδες, για τρεις διαφορετικούς άσους που αγωνίζονται και σε διαφορετικές ομάδες της Super League...

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: μετράει μέχρι τώρα μόνο 693 λεπτά στο πρωτάθλημα αλλά έχει προλάβει να βάλει 3 γκολ, να μοιράσει 6 ασίστ να κερδίσει κι ένα πέναλτι! Δυο συνεχόμενα ματς έκανε ως βασικό "10άρι" απόντος του Χάμες και ήταν σούπερ. Μαζί του, με αυτόν στην ενδεκάδα, οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν περισσότερες τελικές και κατά μέσο όρο μάζεψαν περισσότερους βαθμούς. Φορμαρίζεται... επικίνδυνα (για τον ανταγωνισμό) ενόψει πλέι οφ ο Κώστας Φορτούνης και στον δεύτερο γύρο, μετά τον Ροντινέι, είναι η δεύτερη πετυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού, "εσωτερική" βέβαια αυτός. Εκτός απο  key passes, κουβαλάει και την μπάλα ενώ βρίσκεται συχνά και μέσα στο "κουτί". Κάνει δηλαδή περισσότερα πράγματα ως "δεκάρι" απο τον Χάμες που είναι βέβαια "μάγος".

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: είναι μεγάλη η απώλειά του κι ας μην κόστισε με τον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ παίζει χωρίς σέντερ φορ κι αυτό πιστεύω πως θα φανεί και στο Περιστέρι αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αραούχο την φετινή σεζόν δεν είναι σέντερ φορ ενώ ο Τσούμπερ δείχνει λίγος εκεί, ειδικά στα τελειώματα. Και ο Φαν Φέερτ είναι για να έρχεται από τον πάγκο. Ειδικότερα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη... προβλέπεται πολύ ξύλο και η ΑΕΚ απόντος Λιβάι Γκαρσία δεν έχει φορ που θα το αντέξει, άρα δεν θα κρατάει μπάλα...

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ/ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: η ελληνική πιάτσα θεωρεί πως μέσα στον Μάρτιο ή αρχές Απριλίου θα ανακοινωθούν οι δυο (πρόωρες) ανανεώσεις των συμβολαίων τους, ως το 2026! Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία του κλαμπ τόσο με τον δεξιό μπακ, όσο και με τον σέντερ φορ. Εννοείται και με γενναία αύξηση αποδοχών για να βοηθηθεί και η μελλοντική υπεραξία τους. Κάποιοί μιλάνε τουλάχιστον για υπερδιπλασιασμό σε σχέση με αυτά που παίρνουν σήμερα. Δικαιωματικά αφού έδειξαν την τρέχουσα σεζόν πως μπορούν να αντέξουν το βάρος της βασικής φανέλας ενώ έχουν και όλο το μέλλον μπροστά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο... CAS η ΑΕΚ - "Τελειώνει" τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα - Η... ελπίδα του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags