Παναθηναϊκός: Επιτακτική είναι η ανάγκη των Πρασίνων να κλείσουν νικηφόρα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (12/3), κάτι το οποίο σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .

Αυτό είναι το μεγάλο "πρέπει" του ΠΑΟ ενόψει Ατρομήτου - Τότε επανέρχεται ο Μπερνάρ

«Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι το ματς με τον Ατρόμητο είναι άλλος ένας τελικός, άλλο ένα παιχνίδι με το πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι μετά την ήττα στην Τρίπολη έχει ένα σερί με νίκες και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν καλός. Θα πρέπει να παίξει όπως με τον Παναιτωλικό, ίσως και καλύτερα. Θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με πολύ κλειστή άμυνα, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει και πιο ελεύθερα οπότε ίσως να είναι πιο επικίνδυνος.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να είναι πιο αποτελεσματικός από την Δευτέρα, τις ευκαιρίες του να τις κάνει γκολ και να φτάσει στους 61 βαθμούς. Όσους είχε, δηλαδή, πέρυσι στο… τέλος των playoffs! Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλη διαφορά έχει από πέρυσι. Χρειάζεται αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να είναι στο -1 στη χειρότερη περίπτωση για αυτόν και να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά με την ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι το πιο πιθανό είναι ο Μπερνάρ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο πρώτο παιχνίδι των play off που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, ενώ σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς βλέπει κάθε ματς χωριστά και δεν τον απασχολεί τι θα κάνει με τους παίκτες που έχουν κάρτες και είναι στο όριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεπανόρθωτη ζημιά Ράντονιτς - Δύο κλάσεις πάνω θα είχε τον ΠΑΟ ο Σερέλης - Νέα δεδομένα για Μπέικον