Facebook Pixel Γιασμίν Κούρτιτς: Λύθηκε το μυστήριο με Κούρτιτς - Για αυτό κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας ενώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 21:37:00

Λύθηκε το μυστήριο με Κούρτιτς - Για αυτό κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας ενώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Λύθηκε το μυστήριο με Κούρτιτς - Για αυτό κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας ενώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ

Η κλήση του Γιασμίν Κούρτιτς προκάλεσε πολλά ερωτηματικά από την στιγμή που δεν έχει αγώνες στα «πόδια» του εδω και αρκετό καιρό.

Γιασμίν Κούρτιτς: Η κλήση του Γιασμίν Κούρτιτς προκάλεσε πολλά ερωτηματικά από την στιγμή που δεν έχει αγώνες στα «πόδια» του εδω και αρκετό καιρό. Το μυστικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου κυνηγάει το ρεκόρ  των 101 συμμετοχών του Μπόστιαν Σέζαρ που σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2018 αλλά καινα ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές του Μπόγιαν Γιόκιτς που δεν βρίσκεται στην ενεργό δράση από το 2019. Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μόνο τον Βάλτερ Μπίρσα που σταμάτησε στις 90, ενώ ο ίδιος έχει προς το παρόν 83 συμμέτοχες.

Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου στην κλήση του Κούρτιτς.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Επιδραστικός στα αποδυτήρια. Έχει αρχίσει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει και εδώ και ελπίζω να μπορεί να παίξει. Δεν μπορώ όμως να το εγγυηθώ», σημείωσε όταν ρωτήθηκε για το πώς κατέληξε στην απόφαση να καλέσει τον 34χρονο μέσο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags