Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Το ίδιο λάθος ο Σερέλης με τον Μπέικον - Αλλαγή πλάνου με Μπέικον - Να έρθει τώρα ο νέος προπονητής"
Μπάσκετ
| 2023-03-16 15:37:00

"Το ίδιο λάθος ο Σερέλης με τον Μπέικον - Αλλαγή πλάνου με Μπέικον - Να έρθει τώρα ο νέος προπονητής"

του Γιώργου Κτενά
"Το ίδιο λάθος ο Σερέλης με τον Μπέικον - Αλλαγή πλάνου με Μπέικον - Να έρθει τώρα ο νέος προπονητής"

"Απαράδεκτη εικόνα για το Τριφύλλι - Έχαναν την μπάλα και δεν..."! Η νέα κάκιστη εικόνα του Τριφυλλιού και η ήττα από τον ΠΑΟΚ, δημιούργησε εκ νέου προβληματισμό στους Πράσινους, που μπορεί να ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, όμως η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.
 

Παναθηναϊκός: Την ήττα γνώρισε το Τριφύλλι από τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Χρήστο Γκάλη, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι και όχι μόνο.

Ποιο είναι το λάθος που έκανε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αρχικά και τώρα ο Χρήστος Σερέλης στον Παναθηναϊκό; Τι λέει για τον Ντουέιν Μπέικον και ποιο κόλπο δεν μπορεί να αποφέρει στους πράσινους αυτά που περιμένουν; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Ο,τι να΄ναι ο Παναθηναϊκός - Εγκαταλείπει νωρίς το παιχνίδι - Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που μας έμαθε ο Πιτίνο"

"Γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ο,τι να΄ναι, δείχνει εικόνα ότι αν δεν του βγει το παιχνίδι το εγκαταλείπει πολύ νωρίς. Δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού να χάνει εύκολα την μπάλα, ιδιαίτερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ίσως το πρώτο του παιχνίδι τη φετινή σεζόν με καλή άμυνα, για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν αυτό που μας έμαθε ο Πιτίνο, το ντιφλεξιον, βάζοντας τα χέρια στην μπάλα. Αλλά επιμένω ότι όσο καλός κι αν ήταν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα του Παναθηναϊκού. Η νίκη του ΠΑΟΚ βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα για τις θέσεις 3,4,5,6. Εκτός από τον Παναθηναϊκό σε αυτό το παιχνίδι έχασε και ο Άρης καθώς ανταγωνίζοντας τον ΠΑΟΚ στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Επίσης είδαμε καλή διαιτησία, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που έδειχναν λίγο χαμένοι οι διαιτητές. Στη συνέχεια μπήκαν στον ρυθμό του αγώνα και ήταν πολύ καλοί".

"Αυτό το λάθος έκανε ο Ράντονιτς - Το ίδιο κάνει και ο Σερέλης - Να φέρει τώρα προπονητή"

Τι λάθος κάνουν Ράντονιτς και Σερέλης στον Παναθηναϊκό;

"Ο Ράντονιτς, όπως και τώρα ο Σερέλης, έχουν μια ομάδα με την οποία δεν αισθάνονται άνετα, δεν ξέρω αν έχουν δοκιμάσει να προσαρμοστούν οι ίδιοι πάνω στην ομάδα, γιατί φαίνεται να θέλουν να προσαρμόσουν την ομάδα στη δική τους φιλοσοφία. Ο Ράντονιτς δεν το κατάφερε, δε νομίζω να το καταφέρει ούτε ο Σερέλης".

Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;

"Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα προπονητή ο οποίος δεν θα μπαλώσει τα προβλήματα αλλά θα προσπαθήσει να τα διορθώσει με όσο χρόνο έχει στη διάθεσή το. Και φυσικά να ξεκινήσει από τώρα το χτίσιμο της νέας ομάδας".

"Αυτό να κάνει με τον Μπέικον ο Παναθηναϊκός - Κακός ο Λι - Αλχημείες με ΚαλαΪτζάκη και Πονίτκα"

Πώς σχολιάζεις τη μουρμούρα που υπάρχει για τον Μπέικον;

"Ήταν και πάλι η μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Μήπως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτίσει γύρω από τον Μπέικον αντί να προσπαθήσει να τον προσαρμόσει σε παίκτη ομάδας; Ο Μπέικον είναι για να παίζει η ομάδα για αυτόν και όχι να "θυσιάζεται" για την ομάδα".

Τι άλλο να πούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

"Ο Λι ήταν κακός και ο Παναθηναϊκός δεν είχε 4άρια και αυτές οι αλχημείες με Καλαϊτζάκη και τον Πονίτκα έδωσαν κάποιες λύσεις προσωρινά αλλά στην άμυνα δεν τα κατάφεραν".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags