Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό - Το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 18:52:00

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό - Το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό - Το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!

Η απώλεια με Άρη έφερε τα πάνω στους Πειραιώτες και οδήγησε στην έξοδο τον Ισπανό προπονητή.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Μίτσελ, με τον Ισπανό προπονητή να δηλώνει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με όσα διαρρεύουν από το Λιμάνι, ο έμπειρος κόουτς παρότι πήγε στου Ρέντη την Δευτέρα για την προπόνηση, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη χθεσινή γκέλα με τον Άρη και τα όσα ακολούθησαν.

Το γεγονός ότι το 2-0 έγινε 2-2 και η νέα απώλεια βαθμών, δημιούργησαν βαρύ κλίμα για τον Μίτσελ και τους παίκτες του, κάτι που φάνηκε τόσο από τις δοκιμασίες στο Γ. Καραϊσκάκης όσο και από το ποστάρισμα της Θύρας 7.

Ο 60χρονος κόουτς ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 21 Σεπτεμβρίου, διαδεχόμενος τον Κάρλος Κορμπεράν και μετά από 32 ματς, όπου μέτρησε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες, άνοιξε την πόρτα της εξόδου, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του στην άκρη του πάγκου για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ ακούγεται πως θα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλήματα" Μίτσελ, τράβηξε χειρόφρενο - "Έκαψε" Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά - Δεν "γλιτώνουν" οι παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags