ΠΑΟΚ: Ο Μίχαλ Κρμέντσικ πρέπει να ψάξει για νέο σύλλογο. Το συμβόλαιό του με την Περσίγια Τζακάρτα λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσαι και ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος!

Ο Τσέχος επιθετκός είχε υπογράψει άλλο ένα τριετές συμβόλαιο με την ομάδα από την Ινδονησία την περασμένη σεζόν, που τον είχε αποκτήσει μόνιμα από την Κλαμπ Μπριζ . Στην Μπριζ ο Κρμέντσικ δεν τα πήγε καλά, αν και πήγε με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Βικτόρια Πλζεν. Στο Βέλγιο έπαιξε 19  παιχνίδια, αστα οποία μόλις και μετά βίας κατάφερε να πετύχει τρία γκολ συνολικά.

Στον ΠΑΟΚ έχει συνδέσει το όνομα του ο Τσέχος επιθετικός με το γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου το 2021 κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Συνολικά στον Δικέφαλο είχε εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 28 εμφανίσεις, παίζοντας ως δανεικός από την Μπριζ την σεζόν 2020-21.

Μάλιστα σε εκείνη την σεζόν ο Κρμέντσικ είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο με πέντε γκολ συνολικά! Στα 30 του ο Κρμέντσικ πλέον συνεχίζει ως ελεύθερος και αναζητά την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του και ευχαρίστησε τους θαυμαστές στα social media για τα όσα έζησε στην Τζακάρτα. Το πρωτάθλημα τελείωσε εκεί, η Περσίγια Τζακάρτα κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ο Τσέχος φορ σημείωσε δέκα γκολ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από Γουόκαπ! Θέλει να παίξει στην Εθνική - Προχωρά η ελληνοποίηση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael_Krmencik_official (@krmelec_11)