Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δημοσίευμα... φωτιά για Ολυμπιακό - Στο "κάδρο" τεχνικός που ακούστηκε έντονα για ΑΕΚ - Ο ρόλος των μάνατζερ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-20 19:43:00

Δημοσίευμα... φωτιά για Ολυμπιακό - Στο "κάδρο" τεχνικός που ακούστηκε έντονα για ΑΕΚ - Ο ρόλος των μάνατζερ

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά για Ολυμπιακό - Στο "κάδρο" τεχνικός που ακούστηκε έντονα για ΑΕΚ - Ο ρόλος των μάνατζερ

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να είναι στην αναζήτηση του νέου προπονητή τους ενόψει της καινούργιας σεζόν και μάλιστα ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν ότι παίζει δυνατά προπονητής που είχε ακουστεί έντονα για την Ένωση.

Σεργκέι Ρεμπρόφ: Στην αναζήτηση προπονητή είναι στον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν εξετάσει την περίπτωση του Μπαχάρ, που φαίνεται να καταλήγει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και του Τζενάρο Γκατούζο που φαίνεται να είναι το... φαβορί, όμως ρεπορτάζ από την Αραβία αναφέρει ότι ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Ουκρανός τεχνικός που είχε ακουστεί έντονα για την ΑΕΚ.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον έμπειρο προπονητή έχει συνεργάζεται τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και τη Νότιγχαμ, μιας και τόσο ο Στιβ Κούπερ όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς είχαν σχέση με το Base, ενώ το ίδιο είχε αναλάβει να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Χουάνγκ.

Παράλληλα το δημοσίευμα τονίζει ότι σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η επιθυμία του Σεργκέι Ρεμπρόφ να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στην Αλ Αιν, ενώ φαίνεται να ζητάει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για εκείνον και τους 4 συνεργάτες που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλμπεργκ στα στόπερ ο Ολυμπιακός - "Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει στις φάσεις - Βάλ’τον με Παπασταθόπουλο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags