Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-08 18:05:00

Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!

Αποφάσεις στο Λιμάνι για παίκτες 20 εκατομμυρίων ευρώ. Τι θα γίνει με τον Μαντί Καμαρά, γιατί... χάλασε η πώληση του Ονιεκούρου και το ενδιαφέρον από τους Big-4 της Τουρκίας για τέσσερις παίκτες των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Η στήλη θα ασχοληθεί σήμερα με το τι μέλει γενέσθαι με τρεις διεθνείς ξένους παίκτες, συνολικής χρηματιστηριακής αξίας 20.000.000 ευρώ(!), όλοι ιδιοκτησίας Ολυμπιακού που θα επιστρέψουν τον άλλον μήνα στου Ρέντη από τους δανεισμούς τους...

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ/1: αποδείχθηκε λάθος η επιλογή του να επιλέξει την Ρόμα αντί της Μόντσα για να πάει με ετήσιο δανεισμό. Όπως δεν βγήκε και στον Ολυμπιακό αυτή η κίνηση, ποντάροντας στο ότι θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα αν έπιανε στους "τζιαλορόσι" κι ενεργοποιούσαν την οψ ιόν αγοράς του. Αυτό δεν θα συμβεί, ο Μαντί θα επιστρέψει το καλοκαίρι στου Ρέντη σε πρώτη φάση αλλά πιθανότατα όχι για να μείνει. Το μέλλον του θα εξαρτηθεί βέβαια κι από τον νέο προπονητή των "ερυθρόλευκων" όπως κι από το ενδιαφέρον που θα προκύψει από ομάδες του εξωτερικού (η... μπογιά του περνάει ακόμη στην αγορά, για την ακρίβεια σε ... συγκεκριμένες αγορές)!

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ/2: λίγοι θα τον έχουν παρατηρήσει πως ο δανεικός από τους "ερυθρόλευκους" Αφρικανός μέσος είναι μακράν του δεύτερου το πιο ακριβό ποδοσφαιρικό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού!! Με 11.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία (βέβαια πριν απο 2,5 χρόνια είχε κάνει limit up στα 15 εκατομμύρια)! Το θέμα, λοιπόν, είναι αν ο Μαντί Καμαρά μπορεί να πιάσει 8ψηφιο ποσό σε καλοκαιρινό transfer fee. Ο "μεντοράς" του, Φρανσουά Μοντσεστό που είναι τεχνικός διευθυντής στην Μόντσα, για παράδειγμα, θα τον ήθελε (ξανά) και θα μπορούσε να τον πάρει αλλά ποτέ δεν θα έδινε πάνω απο 6 με 7.000.000 ευρώ για την αγορά του!

 

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ/3: ένα πολύ καλό ερώτημα είναι κατά πόσο στον Ολυμπιακό έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα/ρεαλισμό να πουλήσουν τον 26χρονο άσο από την Γουϊνέα, χοντρικά με το 1/3 των απαιτήσεων που είχαν για αυτόν. Ειδικά στο τωρινό του status. H λογική πάντως  λέει πως με μόλις ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο (το 2024 λήγει), ο Μαντί ή θα πρέπει να το ανανεώσει/επεκτείνει και να μείνει ή να πουληθεί αλλά σε ...λογικά ποσά και με τους "ερυθρόλευκους" να νερώνουν αρκετά το κρασί τους (σε σχέση με όσα ζητούσαν). Να θυμίσω πως ο Μαντί Καμαρά μανατζερικά είναι από πέρσι στην Base, είναι δηλαδή "ομόσταβλος" με τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ αλλά και τον... κόουτς Ρεμπρόφ που συζητάει ο Ολυμπιακός. Απλά να επισημάνω πως παίκτες με τα χαρακτηριστικά  του Μαντί κάνουν ταμάμ στον Ρεμπρόφ...

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ/ΑΓΚΙΜΠΟΥ/1: δυο ακόμη δανεικοί του Ολυμπιακού, που τον Ιούνιο θα... επιστρέψουν. Δυο Αφρικανοί με συμβόλαια ως το 2025 αλλά και με σημαντική χρηματιστηριακή αξία. Στα 6.000.000 ευρώ του Νιγηριανού εξτρέμ, στα 3.000.000 του μέσου απο την Γουινέα. Και οι δυο προέρχονται από καλές σεζόν. Ο Ονιεκούρου στην Ντεμίρσπορ μετράει 7 γκολ/ 3 ασίστ σε 26 συμμετοχές του ενώ ο Αγκιμπου Καμαρά στα πλέι άουτ έχει προλάβει να βάλει 3 γκολ και να ξεχωρίζει. Ο Ονιεκούρου έχει οψιόν αγοράς (4.500.000 ευρώ ενώ πληρώθηκε ο Ολυμπιακός loan fee 1.000.000 ) που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αυτομάτως αν η ομάδα του εξασφάλιζε ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά ...δεν!

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ/ΑΓΚΙΜΠΟΥ/2: στην Τουρκία λένε πως η Ντεμίρσπορ θέλει τον Ονιεκούρου και θέλει να  επαναδιαπραγματευτεί το ποσό της ρήτρας αλλά με 2,5 - 3 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως  ΔΕΝ θα ενδώσει. Κάπου εδώ όμως, έρχεται και κολλάει o Γάλλος μεγαλοατζέντης Γουίλιαμ Ντα Άβιλα, με δυνατά κονέ (μεταξύ άλλων) και σε Τουρκία και στην Σαουδική Αραβία. Λεπτομέρεια σημαντική: πελάτες του Ντα Άβιλα είναι πλέον εκτός απο τον Χένρι Ονιεκούρου και ο Αγκιμπού Καμαρα. Και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τους δούλευε είτε ως πακέτο, είτε ξεχωριστά για μεγάλη τουρκική ομάδα. Στην πιάτσα agents της γειτονικής χώρας πάντως λένε πως τέσσερις  παίκτες ιδιοκτησίας Ολυμπιακού, θα απασχολήσουν σοβαρά το καλοκαίρι την τουρκική big 4: οι Μπιέλ/Ονιεκούρου/Μασούρας/Αγκιμπού Καμαρά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" από Ολυμπιακό σε Καρυπίδη - Πληρώνει άμεσα 2.5 εκατομμύρια - "Τέλος" οι καλές σχέσεις τους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags