Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κρίσιμη ήττα, έχει χάσει 5 στα 27 πρωταθλήματα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 15:23:00

"Ο Ολυμπιακός έχει χάσει 5 στα 27 πρωταθλήματα - Τέλος ο Ρεμπρόφ, πάει για άλλον ο Μαρινάκης"

Sportdog Team
"Ο Ολυμπιακός έχει χάσει 5 στα 27 πρωταθλήματα - Τέλος ο Ρεμπρόφ, πάει για άλλον ο Μαρινάκης"

Η εντυπωσιακή παρουσία των Τζολάκη, Ροντινέι και Φορτούνη στην Τούμπα και οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Στο φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

«Δυστυχώς τέλειωσαν τα πλέι οφ, πάνω που ο Ολυμπιακός είχε βρει τη σωστή φόρμουλα. Άργησε να τη βρει, αφού ο Ανιγκό πόνταρε σε λάθος άλογα, βάζοντας 10άρι στα κρίσιμα ντέρμπι τον 39χρονο Βαλμπουενά και τον Χάμες. Όταν άλλαξε… άλογο και πέρασε τον Σαμασέκου, όλα άλλαξαν και είδαμε τον Ολυμπιακό να πλησιάζει το άριστα στα τρία σερί ντέρμπι», ήταν η πρώτη ατάκα του ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός ακόμα και με τα λάθη που έκανε φέτος σε επιλογές προπονητών και βετεράνων ποδοσφαιριστών, εύκολα θα μπορούσε να ήταν μέσα στη μάχη της κορυφής μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, εάν δεν είχε τόσο κακή διαιτησία σε σχέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, και κυρίως αν δεν έκανε ο ίδιος αυτοχειρίες, όπως το 2-2 από 2-0 με τον Άρη.

Μίλησε κολακευτικά για τη χθεσινή παρουσία των Τζολάκη, Ροντινέι και Φορτούνη, δίνοντας παράλληλα «συγχαρητήρια» στον διαιτητή Ευαγγέλου γιατί ήταν αντικειμενικός και πέρασε απαρατήρητος, έτσι όπως πρέπει να κάνει κάθε καλός διαιτητής.

«Η ουσία είναι ότι τέλειωσε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός το έχασε. Δεν θα τα παίρνει κι όλα. Έχει χάσει 5 στα 27, τι να πούμε…», σχολίασε.

Και κατέληξε, λέγοντας «η μέρα χθες είχε ατυχώς και ένα κακό νέο για τον Ολυμπιακό, ότι ο Ρεμπρόφ συμφώνησε με την εθνική Ουκρανίας, μετά από μεγάλες πιέσεις που του έγιναν, οπότε ο Μαρινάκης πάει για άλλη επιλογή, αφού πρώτα θα περιμένει άμεσα την απάντηση του Αντόνιο Κορδόν για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή».

Ακούστε ακόμα τι είπε για τον Ανιγκό, που αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό μέσα από την Ακαδημία του συλλόγου, στην οποία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί με το υπόλοιπο γαλλικό τιμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags