Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τότε οι οριστικές αποφάσεις για Γκάνεα στον Παναθηναϊκό - Η θέση που... τσεκάρουν παίκτες οι Πράσινοι
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 21:24:00

Τότε οι οριστικές αποφάσεις για Γκάνεα στον Παναθηναϊκό - Η θέση που... τσεκάρουν παίκτες οι Πράσινοι

Sportdog Team
Τότε οι οριστικές αποφάσεις για Γκάνεα στον Παναθηναϊκό - Η θέση που... τσεκάρουν παίκτες οι Πράσινοι

Με γοργούς ρυθμούς "τρέχει" ο προγραμματισμός των Πράσινων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με την κατάσταση του Ρουμάνου να κρίνει πολλά για τις περιπτώσεις παικτών που θα είναι στο στόχαστρο.

Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Κρίστιαν Γκάνεα να πέρασε κορωνοϊός χωρίς προβλήματα όμως στις αναλυτικές εξετάσεις που έγιναν τον Δεκέμβριο φάνηκε ότι υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του κάτι που τον έχει αφήσει στα... πιτς από τότε χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί.

Μάλιστα και οι τελευταίες εξετάσεις που έγιναν τον Φεβρουάριο δεν αύξησαν τις πιθανότητες για επιστροφή στη δράση του Κρίστιαν Γκάνεα, με τις οριστικές εξελίξεις να έρχονται τέλη Μαΐου όταν ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από νέο κύκλο εξονυχιστικών εξετάσεων και αν δεν υπάρξει βελτίωση τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για αριστερό μπακ, μιας και ο Πούχατς δεν θα παραμείνει στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβούνται τη… δυναστεία ΑΕΚ και τον "καταδικασμένο" Ολυμπιακό στον ΠΑΟ - "Μήνυμα" Λουτσέσκου σε Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags