Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα εν αναμονή δύο πραγμάτων: το ένα αφορά το αγωνιστικό πότε και σε ποια διοργάνωση θα παίξει την επόμενη σεζόν. Ελπίζει να είναι ευνοϊκό το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Θέλει να παίξει στο Europa League», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή, περιμένει να απαντήσει θετικά ο Κορδόν, για τον οποίο τα έχει δώσει όλα το τελευταίο δεκαήμερο, νομίζω ότι η προσπάθεια και η πρόταση που έχει γίνει δύσκολα μπορείς να την απορρίψεις. Είναι μία πρόταση στην οποία δύσκολα λες “όχι”. Ο καθένας, όμως, αποφασίζει για το μέλλον του.

Κανονικά θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό και καταλαβαίνω ότι αν μη τι άλλο, το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Κορδόν. Γενικά η υπόθεση δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ΑΕΚ - "Άρπαξε" και Μεταξά ο Μελισσανίδης - Γκαρσία για αντι-Αραούχο!