Παναθηναϊκός: Για τα μεταγραφικά και την υπόθεση επιστροφής του Κάρλος Ζέκα στους Πράσινους μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου τονίζοντας ότι τα χαρακτηριστικά του διεθνούς μέσου ταιριάζουν απόλυτα στα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Η πρώτη μεταγραφή θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του Ζέκα, αλλά η επιστροφή του δεν εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα περίοδο. Θα πάρει πόστο στον Παναθηναϊκό μόλις τελειώσει την καριέρα του. Από εκεί και πέρα, είναι στην κρίση του προπονητή το πόσο θα τον χρησιμοποιεί. Μοιάζει να είναι ένα ποδοσφαιρικό παιδί του Γιοβάνοβιτς κι ας μην έχουν συνεργαστεί ποτέ. Βγάζει ένταση στον αγωνιστικό χώρο, τρέχει, μαρκάρει. Αν είναι υγιής θα μπορέσει να προσφέρει πολλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλά αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σημειώνοντας πως θα υπάρχουν εντός των ημερών εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ μιλώντας για την υπόθεση Μπερνάρ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να τον αφήσει να φύγει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εξηγώντας τους λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!