ΠΑΟΚ: Μπορεί να φεύγουν όλοι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά για έναν από αυτούς, υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες και θα αποφασίσει μόνος του εάν θα παίξει και του χρόνου στην ομάδα!Πρόκειται για τον Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, που είναι ο αγαπημένος της εξέδρας, αλλά και της οικογένειας Σαββίδη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του έχει πει: “Μόνος σου θα αποφασίσεις έως πότε θα παίξεις, αλλά αμέσως μετά, σε περιμένει μια θέση στην ομάδα, δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή”.

Ο Βιεϊρίνια είναι 37 ετών και από το φιλικό του περιβάλλον έγινε γνωστό ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος με ελληνική νοοτροπία, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά.

Όσο αντέχουν τα πόδια του και το καταλαβαίνει, θα παίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ”, είναι το μήνυμα που περνάει από το περιβάλλον του και φυσικά ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει την απόφαση του αρχηγού.

Πολύ πιθανό είναι λοιπόπν, να παίξει και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, τόσο οι συμπαίκτες του, ο Λουτσέσκου, όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ… σκηνοθέτης για Ολυμπιακό! Καταπίνει χλμ σαν δρομέας - Μεταγραφή επιπέδου Μπάγερν-Ντόρτμουντ