Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έριξε το... μπαλάκι στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - "Θέλω να γυρίσω" - Το "ψάχνει" για μεγάλο deal ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 13:01:00

Έριξε το... μπαλάκι στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - "Θέλω να γυρίσω" - Το "ψάχνει" για μεγάλο deal ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Έριξε το... μπαλάκι στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - "Θέλω να γυρίσω" - Το "ψάχνει" για μεγάλο deal ο Σαββίδης!

Από την ώρα που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην διαπραγμάτευση με τον Ντάλμπερτ, έχει επανέλθει για τον ΠΑΟΚ στο προσκήνιο η περίπτωση του Ραχμάν Μπάμπα.

Οι νεότερες πληροφορίες απόλυτα επιβεβαιωμένες είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή με τον Γκανέζο μπακ που δήλωσε ξεκάθαρα την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα.

«Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, πέρασα καλά έξι μήνες στην ομάδα και θέλω να γυρίσω», ήταν το μήνυμα στους ανθρώπους του Δικεφάλου που πλέον πρέπει να βοηθήσουν στο να βρεθεί λύση και ο Μπάμπα να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Η αγγλική ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, αφού πλέον δεν μπορεί να πάει σε λύση δανεισμού (δεν επιτρέπει και η UEFA πάνω από επτά δανεικούς) και τα πάντα θα κριθούν από τα χρήματα που θα ζητήσει ο Γκανέζος για να αφήσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόρτα ΠΑΟ σε άσο της Ντνίπρο - Ήρθαν Θεσσαλονίκη για Λουτσέσκου - Τέλος εποχής για Ιταλούς στην Τούμπα!

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags