Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Απόφαση Μπακασέτα για Ελλάδα - Τον "χρυσώνουν" οι Τούρκοι, αλλά θέλει να φύγει - Πωλείται με 7 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 23:47:00

Απόφαση Μπακασέτα για Ελλάδα - Τον "χρυσώνουν" οι Τούρκοι, αλλά θέλει να φύγει - Πωλείται με 7 εκατ.!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απόφαση Μπακασέτα για Ελλάδα - Τον "χρυσώνουν" οι Τούρκοι, αλλά θέλει να φύγει - Πωλείται με 7 εκατ.!

Η σύνδεση με ΠΑΟ, ο Μπιέλ και η... βεντέτα με Ολυμπιακό! Πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει στη Super League o διεθνής φορ και το παρελθόν του με τους Πειραιώτες. Γιατί "ψάχνεται" να αλλάξει πρωτάθλημα, η πρόθεση της Τράμπζονσπορ και με πόσα χρήματα κοστολογείται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Τάσος Μπακασέτας: Επειδή στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες το... ξεχείλωσαν με τον Τάσο Μπακασέτα και το ενδιαφέρον από τις ελληνικές ομάδες, ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης.

MΠΑΚΑΣΕΤΑΣ/1: οι Τούρκοι τον... έμπλεξαν με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον... Μπιέλ. Καμία σχέση, μα καμία όμως... Ο αρχηγός και σκόρερ της Εθνικής δεν έχει καμία διάθεση/πρόθεση/σκέψη να γυρίσει τώρα ή την επόμενη 3ετία στην Ελλάδα. Ντεφάκτο αυτό. Ειδικότερα στον Ολυμπιακό δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια για να έχει ξεχαστεί πως τον... αρνήθηκε/απαρνήθηκε παρά το πουσάρισμα του Πανιωνίου, προκειμένου να πάει στην ΑΕΚ (όπως και έγινε). Στα φρέσκα κουλούρια τώρα : το buy out του στην Τράμπζονσπορ είναι στα 12.000.000 , η χρηματιστηριακή του αξία 10.000.000 ενώ 8ψηφιο ήταν και το ποσό που τον κοστολογούσε η προηγούμενη ηγεσία του τουρκικού συλλόγου. Ποσό απαγορευτικό , όπως αποδείχθηκε κι ας κάνει παπάδες στο τουρκικό πρωτάθλημα ο " Μπάκα", όπως και στην "γαλανόλευκη"...

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ/2: με ρεαλιστικά ποσά, δηλαδή με 6 ή 7 εκατομμύρια μάξιμουμ μπορεί να υπάρξει done deal αυτό το καλοκαίρι. Και η αλήθεια είναι πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ...ψάχνεται (και φέτος) μπας και πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το τουρκικό. Από την άλλη πλευρά πάντως η νέα ηγεσία της Τράμπζονσπορ του έχει διαμηνύσει πως θέλει να τον ανανεώσει πρόωρα, με γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών ( περίπου ένα 500άρι πάνω τον χρόνο)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -" Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags