Βασίλης Πετρόπουλος: Ανάρτηση μέσω της οποίας κάνει γνωστό πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ Β', όπου και δούλευε σαν προπονητής τερματοφυλάκων, έκανε ο Έλληνας γυμναστής όπου και αποκάλυψε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό του  Πάμπλο Γκαρσία.

«Δυσκολεύομαι είναι η αλήθεια να διαλέξω κάποια φωτογραφία, κάποια στιγμή από όλες όσες είχα την ευλογία να ζήσω στην οικογένειά του PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ .. όπως επίσης και να χωρέσω σε μια ανάρτηση όλα τα συναισθήματα που έχω..

Είχα την τύχη να βρεθώ σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο, να γνωρίσω και να συνεργαστώ με υπέροχους ανθρώπους, συνεργάτες όχι μόνο στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά στο σύνολο του οργανισμού.. με ανθρώπους που πραγματικά εργάζονται σκληρά, φροντιστές στα γήπεδα, στα πλυντήρια με τους ανθρώπους στα γραφεία, όλο το προσωπικό.

Ξέρω πως τους αξίζει ονομαστική αναφορά αλλά είναι λίγο δύσκολο..

Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με μικρά παιδιά (τερματοφύλακες) που μεγαλώσαμε μαζί και εύχομαι πραγματικά το μέλλον τους να είναι λαμπρό. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή. Τέλος μέσα από τον ΠΑΟΚ μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω μια δεύτερη οικογένεια με την οποία συνεχίζω τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο...

Εύχομαι η παρουσία μου να είχε θετικό πρόσημο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», έγραψε ο Βασίλης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόρτα" Μπαρτζώκα σε Σλούκα - "Δεν έγινε το ραντεβού, νέες προτάσεις" - Γιατί δεν πήγε ο Παπανικολάου!