Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 10:00:00

Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!

Ποιος δεν έπεισε στην Αυστρία και ποιος "κάθεται" στο συμβόλαιο; Δύο διαφορετικές ιστορίες εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι. Ένας παίκτης που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα... ετοιμάζει ήδη βαλίτσες, ενώ ένας παλιός που δεν υπολογίζονται, δεν πείθεται να λύσει την συμφωνία τους.

Πολλές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους μιας και ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του δεν κοιτάζουν μόνο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά παράλληλα προσπαθούν να αποσυμφορήσουν το υπάρχον ρόστερ, αφού και οι ποδοσφαιριστές είναι πολλοί και αρκετοί εξ αυτών εκτός πλάνων.

Φυσικά τις κατευθυντήριες γραμμές τις δίνει ο Μαρτίνεθ, που ήδη φαίνεται να προχωράει σε μια... έκπληξη μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ραμόν δύσκολα θα μείνει στους Πειραιώτες τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, με χρηματιστηριακή αξία 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ήρθε τον περασμένο Γενάρη στο Λιμάνι, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, μετρώντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν δείχνει "ενθουσιασμένος" με την εικόνα του και μάλιστα έχει εισηγηθεί να αποχωρήσει.

Μάλιστα στη Βραζιλία έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, μιας και αναφέρουν πως αν τελικά αποχωρήσει ως δανεικός από το Λιμάνι τότε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του. Βέβαια επίσημη κρούση ακόμα δεν υπάρχει από καμία ομάδα, όμως τα δημοσιεύματα έχουν λογική μιας και ο Ραμόν έχει 19 συμμετοχές με τη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο, αλλά και 36, με τρεις ασίστ, με την Φλαμένγκο και σίγουρα θα αποτελούσε μια αξιόπιστη λύση για τις βραζιλιάνικες ομάδες, με τους Πειραιώτες να θέλουν να δουν τον 22χρονο να παίρνει χρόνο συμμετοχής ώστε να φανεί αν μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ.

Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι προσπαθούν να λύσουν τον... γρίφο που ακούει στο όνομα Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Αφρικανός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων μιας και παρά την μεγάλη υπομονή που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας δεν κατάφερε να τους αποδείξει ότι μπορεί να είναι στο νέο ρόστερ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως από τον Σεπτέμβρη του 2021 που έφτασε στον Ολυμπιακό, ο 32χρονος μέτρησε μόλις 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και τέσσερις ασίστ, με τον περισσότερο καιρό να βρίσκεται μεταξύ φυσιοθεραπευτών και εξέδρας.

Οι Ερυθρόλευκοι ιδανικά θα ήθελαν να καταφέρουν να πουλήσουν τον Γκάρι Ροντρίγκες, ώστε να υπάρχει ένα κέρδος από αυτή την αποχώρηση, με τον Αφρικανό να κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή να μοιάζει αδύνατο. Για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με τους ανθρώπους του 32χρονου με στόχο τη λύση του συμβολαίου του, με στόχο τουλάχιστον να γλιτώσουν το συμβόλαιό του. Το πρόβλημα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο πλευρών ώστε κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα, κάτι που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό και εκνευρισμό!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Αλλάζει όλη την άμυνα, δίδυμο Χουάνγκ-Ιμπόρα - Απογοήτευσαν δύο 11αδατοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags