Facebook Pixel Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ μετά την Μπεϊτάρ! Ανοίγει την κάνουλα για χαφ - Υπογράφει πριν από τη ρεβάνς;
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-27 23:00:00

Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ μετά την Μπεϊτάρ! Ανοίγει την κάνουλα για χαφ - Υπογράφει πριν από τη ρεβάνς;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ μετά την Μπεϊτάρ! Ανοίγει την κάνουλα για χαφ - Υπογράφει πριν από τη ρεβάνς;

Ο ισχυρός άνδρας τού Δικέφαλου είναι αποφασισμένος να δυναμώσει άμεσα το ρόστερ του κλαμπ, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μετά από τον αγώνα με την Μπεϊτάρ, και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες!

Τόσο το αποτέλεσμα (0-0) όσο και η εικόνα του ΠΑΟΚ προβλημάτισαν, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν το μεγάλο φαβορί και ήθελε νίκη επί της Μπεϊτάρ στη γεμάτη Τούμπα. Από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε και παράλληλα αποδείχθηκε πως οι Ισραηλινοί δεν είναι... σάκος του μποξ, η εκτός έδρας ρεβάνς κρύβει πολλές παγίδες.

Το ματς της Τούμπας αποτέλεσε ουσιαστικά ακόμα μία απόδειξη αυτού που ξέραμε ήδη. Δηλαδή πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ανάγκη από άμεση ποιοτική ενίσχυση στις μεταγραφές. Εκεί θα πέσει το βάρος τις επόμενες μέρες με... σφραγίδα Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα λέγεται πως ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αρχές Αυγούστου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει να τελειώνουν με τουλάχιστον μία μεταγραφή άμεσα, ίσως και πριν τον επαναληπτικό στο Ισραήλ.  Προτεραιτότητα θεωρείται η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ πρώτης γραμμής, καθώς η ομάδα παρουσιάζει εμφανείς αδυναμίες στον άξονα. Κόντρα στη Μπεϊτάρ έλειπε ο Αουγκούστο και ο ΠΑΟΚ έμοιαζε συχνά "κομμένος στα δύο". Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των Σβαμπ και Τσιγγάρα, είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Λουτσέσκου έχει ανάγκη από ένα οκτάρι με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, ικανό να συνδέσει το κέντρο με την επίθεση και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι μία τέτοια περίπτωση και δεν είναι τυχαίο που οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.



Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα από την Ισπανία έκαναν λόγο πριν λίγες μέρες για πρόταση του Δικεφάλου ύψους 3.500.000 ευρώ στη Χετάφε για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Η προσφορά απορρίφθηκε, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν εγκαταλείψει οριστικά την υπόθεση. Παράλληλα, το ποσό που πρότειναν στην ισπανική ομάδα δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σκοπό να επενδύσει ουκ ολίγα χρήματα προκειμένου να βρεθεί το οκτάρι που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.



Κατά τα άλλα, είναι σίγουρο ότι θα γίνει τουλάχιστον μία κίνηση για προσθήκη μεσοεπιθετικού. Νάρει, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον συνθέτουν μία ικανότατη τετράδα, όμως στον Δικέφαλο λείπει βάθος στις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Κάτι που εγινε εμφανές κόντρα στη Μπεϊτάρ, όταν ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε να ρίξει στο παιχνίδι τον Μουργκ, μην έχοντας άλλη λύση στον πάγκο. Το κενό του Μπίσεσβαρ ακόμα δεν έχει καλυφθεί στο φετινό ρόστερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται ο Κοτάρσκι, 4 οι υποψήφιοι αντικαταστάτες - Στην Αθήνα ο αντι-Λιβάι για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags