Facebook Pixel Ελλάδα: Σούπερ αποκάλυψη για Έλληνα διεθνή - "Έχει πολλές προτάσεις - Δεν φεύγει χωρίς μεγάλο ποσό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 20:07:00

Σούπερ αποκάλυψη για Έλληνα διεθνή - "Έχει πολλές προτάσεις - Δεν φεύγει χωρίς μεγάλο ποσό"

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη για Έλληνα διεθνή - "Έχει πολλές προτάσεις - Δεν φεύγει χωρίς μεγάλο ποσό"

Μεταγραφικές εξελίξεις για Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή καθώς όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που ανήκει, πολλοί σύλλογοι τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Τάσος Δουβίκας: Εντυπωσιακή ήταν η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Έλληνα φορ στην Ουτρέχτη, έχοντας 19 γκολ και 4 ασίστ, κάτι που έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον έχουν στο στόχαστρό τους, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας σε δηλώσεις του.

«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερά υψηλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο», είπε ο Τζόρντι Ζόινταμ μιλώντας στο ESPN, ενώ να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Τάσος Δουβίκας κοστολογείται με 9 εκατομμύρια ευρώ, στο transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags