Απότομα κόπηκαν τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό από το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς λίγη ώρα μετά το 1-0 απέναντι στην Γκενκ, έσκασε η… βόμβα του Χουανγκ. Εδώ και πολύ καιρό φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Νοτιοκορεάτη χαφ, που είχε ενοχλήσεις στη μέση κι είχε χάσει πάρα πολλές προπονήσεις, ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη.

Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτης του Ερυθρόλευκου ρόστερ δεν ζήτησε, αλλά απαίτησε όπως μεταφέρθηκε από την ΠΑΕ να αποχωρήσει παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Πρόκειται προφανώς για μία εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω, αλλάζει τα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και παράλληλα υποχρεώνει τον Αντόνιο Κορδόν να… τρέξει για να φέρει έναν χαφ από το κορυφαίο επίπεδο άμεσα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθεί πιθανότατα και δεύτερος!

Γι’ αυτό και στο Λιμάνι έκαναν ήδη πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Μπέτις για την απόκτηση του Πολ Ακουοκού, του 25χρονου κεντρικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού που το όνομα του είχε ακουστεί έντονα και τον Ιούνη. Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα και ο οποίος επίσης έχει σχεδόν κλείσει σύμφωνα με τους Αργεντινούς, είναι ο Σαντιάγκο Εζέ της Ουρακάν, για τον οποίο δίνουν 4 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προφανώς και θα… πληγωθεί αγωνιστικά από την αποχώρηση του Χουάνγκ, όμως θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του και με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη θα δαπανηθούν τα χρήματα που χρειάζονται, για να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης.

Όσον αφορά τον Νοτιοκορεάτη, στο Λιμάνι είναι έξαλλοι, καθώς ποτέ δεν έχουν σταθεί εμπόδιο σε παίκτη που θέλει να φύγει για κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο πως η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει το… άλμα στην καριέρα τους ξεκινώντας από τον Πειραιά, έχουν φύγει σαν φίλοι.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν «βράζουν» με τον Χουάνγκ και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεσή του. Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ξεκίνησε το… αντάρτικο καθώς έχει στα χέρια του προσφορά από άλλη ομάδα, η οποία του δίνει «χρυσό» συμβόλαιο, αλλά δεν θέλει να πληρώσει τα 15+ εκατομμύρια ευρώ που ζητούν στο Λιμάνι!  

Στον Ολυμπιακό πάντως πρέπει να θυμίσουμε πως μόλις πριν από 15 ημέρες βγήκαν… νικητές από μία αντίστοιχη περίπτωση, όταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ επέστρεψε άρον-άρον στην Αθήνα για πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς είχε συμφωνήσει κρυφά με τη Σπαρτάκ Μόσχας που δεν ήθελε ν πληρώσει τους Πειραιώτες. Να θυμίζουμε ότι έφυγε με τους Ρώσους να δίνουν περισσότερα από 6.5 εκατομμύρια ευρώ!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι... τρέλα αυτό που συμβαίνει με Ρέτσο - "Φωνάζει" για μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Έκπληξη Κίνι, Καμαρά!