Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει να... δυναμώσει η Χαρτς πριν τον ΠΑΟΚ - Έτοιμη για μεταγραφή την τελευταία στιγμή
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 18:14:00

Θέλει να... δυναμώσει η Χαρτς πριν τον ΠΑΟΚ - Έτοιμη για μεταγραφή την τελευταία στιγμή

Sportdog Team
Θέλει να... δυναμώσει η Χαρτς πριν τον ΠΑΟΚ - Έτοιμη για μεταγραφή την τελευταία στιγμή

Η ομάδα από τη Σκωτία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά για τον πρώτο αγώνα των play off του Conference League και φαίνεται ότι θα έχει μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

ΠΑΟΚ: Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) και συγκεκριμένα ως τις 19:45 ώρα Σκωτίας μπορεί η Χαρτς να αλλάξει τη λίστα των διαθέσιμων παικτών για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, με τα Μέσα από τη Ρουμανία να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να προλάβει να πάρει τον Ιάνις Χάτζι από τη Ρέιντζερς.

«Ο Χάτζι ειναι δυσαρεστημένος στην Ρέιντζερς με το γεγονός ότι ειναι μια αναπληρωματική λύση και μπορεί να δοθεί δανεικός στην Χαρτς. Οι Θέλτα Βίγκο, η Γαλατασαράι, η Αλ Ετιφάκ, η Λέτσε η Λάτσιο και η Γκενκ είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό και μπορεί να επιλέξει ο γιος του Γκικά Χάγκι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

Για τον Χάτζι υπάρχει επίσης να παραμείνει στην Premiership της Σκωτίας και να παίξει με τη μορφή δανεισμού στην Χαρτς. Η ομάδα από το Εδιμβούργο θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες της Γλασκώβης αυτή τη σεζόν στον δρόμο για τον τίτλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport.ro στο ρεπορτάζ της το οποίο ολοκληρώνεται ως εξής : «Η ομάδα από το Εδιμβούργο ανήκει στην εκατομμυριούχο Αν Μπατζ και τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην σημαντικός επιθετικός της Ρέιντζερς, Στίβεν Νέισμιθ, ενώ ήδη η Χαρτς έχει πάρει έναν δανεικό από την ομάδα της Γλασκώβης, τον Αλεξ Λόουρι», αναφέρει το δημοσίευμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό" - Εξελίξεις με 11αδατο άσο - Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags