Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβα" από Ρωσία - "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς λόγω Οζντόεφ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 22:22:00

"Βόμβα" από Ρωσία - "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς λόγω Οζντόεφ"!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Ρωσία - "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς λόγω Οζντόεφ"!

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα από τη Σκωτία χωρίς τον Ρώσο ποδοσφαιριστή που έχει πρόβλημα με τη βίζα του, με τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας της πατρίδας του όμως να φέρνει νέα δεδομένα με δηλώσεις του.

Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ: Μια άλλη διάσταση δίνει στο θέμα της μη έκδοσης βίζας για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ από το Ηνωμένο Βασιλείο, ο επίτιμος πρόεδρος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε δηλώσεις του στο Russia Today για το θέμα του Ρώσου παίκτη του ΠΑΟΚ, που όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει αύριο κόντρα στην Χαρτς, ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγεί στην UEFA και να ζητήσει την τιμωρία της σκωτσέζικης ομάδας!

Όπως αναφέρει ο Κολόσκοφ «ένας σύλλογος που υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη βίζα όλων των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA και να ζητήσει τιμωρία για την Χαρτς».

«Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να εξηγήσω σε κανέναν ότι αυτή δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ένας σύλλογος που υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη βίζα όλων των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA και να ζητήσει τιμωρία για την Χαρτς», ήταν η ακριβής δήλωση του Κολοσκόφ για τον Οζντόεφ και τα όσα γίνονται με την άρνηση από πλευράς Ηνωμένου Βασιλείου να εκδόσει βίζα στον 30χρονο χαφ του ΠΑΟΚ. 

Από την πλευρά της η υπηρεσία Τύπου της UEFA νωρίτερα μέσω του RIA Novosti είχε τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την κατάσταση του Οζντόεφ ενημερώνοντας ότι «όλες οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αιτήσεων για βίζα, είναι ευθύνη των ομάδων που συμμετέχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε... πάνω του ο Σαββίδης - Έτοιμος για "κόλπο γκρόσο" ο ΠΑΟΚ - Μια ανάσα από χάφαρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags