Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ - Αφήνει πάγκο τον Βίντα - Ο όρος που έβαλε σε Μελισσανίδη για να έρθει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-26 22:21:00

Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ - Αφήνει πάγκο τον Βίντα - Ο όρος που έβαλε σε Μελισσανίδη για να έρθει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ - Αφήνει πάγκο τον Βίντα - Ο όρος που έβαλε σε Μελισσανίδη για να έρθει!

Έδωσε το "οκ" ο Αλμέιδα, εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Οι Κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην τελευταία τους μεταγραφή, οι συζητήσεις είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο και απομένει μία τελευταία κίνηση από την Ένωση για να έρθει στην Ελλάδα.
 

Παρά την ήττα της στο Βέλγιο η ΑΕΚ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Κι αυτό γιατί, η εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ ανέδειξε την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, που με το "σπρώξιμο" του κόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Την ώρα που στην Ένωση ετοιμάζονται για την σπουδαία ρεβάνς κόντρα στους Βέλγους συνεχίζει να υφίσταται η συζήτηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, πλαισιώνοντας τους ήδη υπάρχοντες, Μουκουντί και Βίντα, και γιατί όχι να πάρει την θέση ενός από τους δύο. Στα μεταγραφικά "στέκια" ακούγεται ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στραφεί σε περίπτωση παίκτη που θα έρθει για  βασικός, κάτι που όμως βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη του αγώνα με την Αντβέρπ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ προσφέρει στον υποψήφιο στόχο της το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League, κάτι που σημαίνει ότι ο εν λόγω στόπερ θα γίνει κάτοικος Φιλαδέλφειας, μόνο αν οι Κιτρινόμαυροι βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Τα στοιχεία και το όνομα του "στόχου" της Ένωσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα μπορεί εύκολα να πάρει φανέλα βασικού και να δώσει ακόμα μεγαλύτερες λύσεις στα μετόπισθεν. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αναμένονται μετά τον επαναληπτικό με την Αντβέρπ, αφού η έκβασή του θα κρίνει εν πολλοίς τις κινήσεις της νταμπλούχου Ελλάδας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει στόματα ο Μελισσανίδης - Δύο μεταγραφές η ΑΕΚ για το Champions League - Κλείνει top ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags