Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ομάδα για τίτλο ο ΠΑΟ - Το μεγάλο... δώρο Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς - Η Λεωφόρος απάντησε στους "κάφρους"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-26 23:30:00

Ομάδα για τίτλο ο ΠΑΟ - Το μεγάλο... δώρο Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς - Η Λεωφόρος απάντησε στους "κάφρους"!

του Νίκου Στεργίου
Ομάδα για τίτλο ο ΠΑΟ - Το μεγάλο... δώρο Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς - Η Λεωφόρος απάντησε στους "κάφρους"!

Η μεγάλη διαφορά στο Τριφύλλι και γιατί ο Σέρβος προπονητής φέτος "τρίβει" τα χέρια του με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Ο... τελειωμένος που δίνει απαντήσεις και η ποιότητα του Αϊτόρ.

Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε στη φετινή Super League ο Παναθηναϊκός, που λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι στην Πορτογαλία με την Μπράγκα, άρεσε και πάλι, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο, τον οποίο φιλοδώρησε με τρία γκολ (3-0), έχοντας πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Το εντυπωσιακό της αποψινής βραδιάς για τους Πράσινους έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε επτά αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση στην Πορτογαλία, όμως αυτό δεν αποτυπώθηκε στο χορτάρι του "Απόστολος Νικολαΐδης", αφού οι παίκτες που έπαιξαν, δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερο χρόνο να βρουν την "χημεία" τους και τα πατήματα στο χορτάρι, βγάζοντας πολύ ωραίες φάσεις και συνεργασίες κατά διαστήματα.

Αυτό θα είναι φέτος το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιοβάνοβιτς έχει την δυνατότητα να αφήνει -στην προκειμένη περίπτωση- στον πάγκο ποδοσφαιριστές όπως ο Αράο, ο Αϊτόρ, ο Τζούρισιτς, ο Βιλένα και ο Μαντσίνι και να τους ρίχνει αναπληρωματικούς στο ματς, κάτι που δείχνει ότι πλέον το Τριφύλλι έχει μεγάλο βάθος και αυτοί που μπαίνουν ή αυτοί που ξεκινούν, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Κόντρα στον Βόλο ο Ιωαννίδης απέδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε φουλ φόρμα από πολύ νωρίς στη σεζόν, αφού πήρε φανέλα βασικού αντί του Σπόραρ και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ ενδεικτικό του τρομερού κλίματος ανάμεσα σε κόσμο και ομάδα είναι η αποθέωση που γνώρισε ο Σλοβένος επιθετικός όταν σηκώθηκε για ζέσταμα στις αρχές του δεύτερου μέρους, μια κίνηση στήριξης για όσα άκουσε λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε κόντρα στην Μπράγκα.

Ιδιαίτερα ζωηρός εμφανίστηκε απόψε και ο Βέρμπιτς, ο οποίος ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε και που μπορεί να του ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του. Θετικός και κινητικός ήταν και ο Αϊτόρ, ξεσηκώνοντας την εξέδρα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τρίβει σίγουρα τα χέρια του και για έναν άλλο λόγο, που έχει να κάνει με τα ακραία μπακ που έχει στην διάθεσή του.

Ο Σέρβος κόουτς έριξε σήμερα βασικούς τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς, αμφότεροι ήταν πολύ καλοί και συνεχώς μέσα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ότι πλέον υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα αριστερά και στα δεξιά και πως οι δύο προαναφερθέντες αποτελούν το καλύτερο κίνητρο για τους Βαγιαννίδη και Χουάνκαρ (οι οποίοι ξεκινούν συνήθως ως βασικοί μέχρι στιγμής), ώστε να βελτιώνονται συνεχώς.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "εκλεκτός" του Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ - "Σκάει" 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Γλίτωσε χειρουργείο ο Μήτογλου!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags