Άρης: Ο Άρης μετράει αντίστροφα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης που, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, είναι ένα must win παιχνίδια για πολλούς λόγους.

Δεν ανοίγει τα... χαρτιά του ο Μάντζιος ενόψει Αστέρα - Τρεις... πονοκέφαλοι για την ενδεκάδα

Η ομάδα χθες προπονήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης και στόχος του Άκη Μάντζιου ήταν να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι απολύτως ξεκάθαρες οι επιλογές του μιας και έδειξε να το σκέφτεται σε συγκεκριμένες θέσεις. Γενικά δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στη σημερινή προπόνηση, την τελευταία δυνατή πριν από το ματς με τον Αστέρα.

Ζουλ και Σαβέριο λόγω τραυματισμών και ο Ματαρίτα, λόγω τιμωρίας, δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Άρη, ενώ λίγες (αλλά υπάρχουν) είναι οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Κουέστα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη για Εθνική στη Μανίλα - "Έγκλημα" για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Έρχεται για... αντι-Σλούκας!

Δεν ανοίγει τα... χαρτιά του ο Μάντζιος ενόψει Αστέρα - Τρεις... πονοκέφαλοι για την ενδεκάδα Δεν ανοίγει τα... χαρτιά του ο Μάντζιος ενόψει Αστέρα - Τρεις... πονοκέφαλοι για την ενδεκάδα