Facebook Pixel Άρης: Έτοιμος για νέα ομάδα παίκτης που έφυγε από τον Άρη - Μια ανάσα από την επιστροφή του σε... γνωστά μέρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 18:43:00

Έτοιμος για νέα ομάδα παίκτης που έφυγε από τον Άρη - Μια ανάσα από την επιστροφή του σε... γνωστά μέρη

Sportdog Team
Έτοιμος για νέα ομάδα παίκτης που έφυγε από τον Άρη - Μια ανάσα από την επιστροφή του σε... γνωστά μέρη

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του ψάχνει ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Άρη και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στα… παλιά.

Άρης: Την επόμενη ομάδα της καριέρας του ψάχνει ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Άρη και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στα… παλιά. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Ελβετίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία που μεταφέρεται σε ιστοσελίδες της χώρας, ο 32χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Γκρασχόπερς. Ο Χαΐροβιτς έπαιξε ξανά εκεί από το 2010 ως το 2014 και ουσιαστικά έκανε το… ξεπέταγμα στην καριέρα του, αφού πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2015.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των Ελβετών, μπορούσε να επιστρέψει, καθώς η Γκρασχόπερς εξετάζει το ενδεχόμενο να του προσφέρει συμβόλαιο. Οι μεταγραφές στην Ελβετία ολοκληρώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags