Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τυχερός" ο Ολυμπιακός που δεν πάει Εθνική ο Φορτούνης - Η πρώτη αλλαγή Μαρτίνεθ στην 11αδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-29 13:51:00

"Τυχερός" ο Ολυμπιακός που δεν πάει Εθνική ο Φορτούνης - Η πρώτη αλλαγή Μαρτίνεθ στην 11αδα

Sportdog Team
"Τυχερός" ο Ολυμπιακός που δεν πάει Εθνική ο Φορτούνης - Η πρώτη αλλαγή Μαρτίνεθ στην 11αδα

Οι τελευταίες πληροφορίες για τους Ρέτσο και Φορτούνη και οι σκέψεις του Ισπανού για το παιχνίδι στα Γιάννινα

Στη σημασία που θα έχει κατά τη διάρκεια της διακοπής για τον Ολυμπιακό ένα «2 στα 2» κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με δυο επιτυχή αποτελέσματα θα πάει με ηρεμία στην επικείμενη διακοπή και θα βοηθήσει τον Ισπανό τεχνικό να δουλέψει με όλους τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους, ενώ έκανε και αναφορά στην κατάσταση του Παναγιώτη Ρέτσου και του Κώστα Φορτούνη: «Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να κάνει μια νίκη εντός και μια εκτός συνόρων πριν τη διακοπή. Θα του δώσει ηρεμία και θα είναι καλό και για τον Μαρτίνεθ, επειδή θα δουλέψει με τους παίκτες. Σε αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλούς διεθνείς», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε: «Βγαίνει σε καλό στον Ολυμπιακό ότι δεν πάει στη Εθνική ο Φορτούνης. Δουλεύει πολύ μαζί του ο Mαρτίνεθ. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να θεωρηθεί το "Α και το Ω" στο παιχνίδι που θέλει ο Ισπανός. Και αυτός και ο Ρέτσος ιατρικά είναι σε καλή κατάσταση ιατρικά και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής».

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ορτέγκα στην ενδεκάδα αντί του Κίνι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags