«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού οι «πράσινοι» μέτρησαν δύο νέες απουσίες την επομένη του αγώνα με τους Αρκάδες εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα οι Άντρατζ Σπόραρ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.
Ο Σλοβένος επιθετικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τελικά διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση στον ορθό μηριαίο ενώ ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, με τον Σένκεφελντ να παίρνει την θέση του, αφού υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική. Οι δύο τους έκαναν θεραπεία.
Εκτός από τους δύο αυτούς δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του «τριφυλλιού» ο Αϊτόρ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά φυσικά και ο Μάγκνουσον, που σήμερα χειρουργείται για να αντιμετωπίσει την ρήξη χιαστού που υπέστη.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται σε δύο γκρουπ.
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αϊτόρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σπόραρ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Πάλμερ – Μπράουν κάκωση στην ποδοκνημική. Απών φυσικά ο Μάγκνουσον».