Στη… μάστιγα των πολλών χαμένων ευκαιριών της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου.

«Λέει το σύνθημα ‘πήγαμε ΑΕΚάρα, σε όλους τους γιατρούς’ και το κάναμε πράξη. Είναι κάτι που η ομάδα βιώνει από πέρσι, να μην μπορεί να τελειώνει τα ματς με 3-4 γκολ ενώ δημιουργεί τόσες ευκαιρίες. Ήδη φέτος το πλήρωσε με τον Πανσερραϊκό και δεν γίνεται να το συνεχίσει αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να χρειάζεσαι 20-22 τελικές για να βάλεις 1-2 γκολ. Επίσης αρνητικό είναι πως για πρώτη φορά φέτος δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές της. Από το 55’ και μετά έπαιζε σαν να ήταν 3-0 το ματς, ενώ ήταν στο 1-0», ανέφερε.

Όσο για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και το αν αναμένονται αλλαγές; «Να δούμε την κατάσταση του Μουκουντί που ήταν στην αποστολή χθες και του Βίντα. Πάντως ο Μήτογλου και ο Κάλενς τα πήγαν πολύ καλά χθες. Υπάρχει μετά τον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον Άγιαξ, οπότε θα δούμε πώς σκέφτεται να τα διαχειριστεί ο Αλμέιδα», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ - Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"!