Facebook Pixel Ηρακλής Τσίκινης: "Βόμβες" από Τσίκινη για τη διαιτησία - "Αδικήθηκε δύο φορές ο Ατρόμητος με ΑΕΚ" - Τι είπε για το ΠΑΟ - Αστέρας
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 17:44:00

"Βόμβες" Τσίκινη για τη διαιτησία - "Αδικήθηκε δύο φορές ο Ατρόμητος με ΑΕΚ" - Τι είπε για το ΠΑΟ-Αστέρας

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στις αποφάσεις κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τρίπολη.

Ηρακλής Τσίκινης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής μιλώντας για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής που πέρασε, σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός πήρε σωστά το πέναλτι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπογράμμισε πως ο Ατρόμητος αδικήθηκε σε δύο περιπτώσεις απέναντι στην ΑΕΚ.

«Δεν ήταν μία καλή ημέρα η χθεσινή, υπήρξαν δύσκολες φάσεις και μπορούμε να συζητήσουμε για την αμφιβολία των φάσεων, όπως το αν ήταν μέσα ή έξω ο παίκτης του Παναθηναϊκού και οι δύο περιπτώσεις της ΑΕΚ».

Για τη φάση του Παναθηναϊκού: «Η φάση ξεκινάει έξω και τελειώνει οριακά μέσα, αν το τράβηγμα ξεκινήσει από έξω και φτάσει μέχρι μέσα είναι πέναλτι, εγώ θα πω ότι από τη στιγμή που εξετάστηκε από το VAR θα πω ότι ήταν πέναλτι».

Ενώ για την ΑΕΚ, σημείωσε: «Θεωρώ ότι είτε έχει γίνει λάθος στις γραμμές και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει και στην άλλη φάση θα έλεγα ότι υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι αλλά νωρίτερα υπάρχει χέρι και δεν θα έπρεπε να φτάσει μέχρι το σημείο που καταλογίστηκε το πέναλτι».

Για τη διαιτησία: «Υπάρχει τοξικότητα και αμφιβολία στο σφύριγμα του Έλληνα διαιτητή και θα πρέπει να ηρεμήσει η ΚΕΔ, να βρεθεί αντικαταστάτης του Μπένετ και να δοθεί ο αέρας στον Έλληνα διαιτητή να αναπνεύσει. Θα πρέπει οι big 4 να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Μάλιστα, ούτε οι ξένοι θέλουν να έρχονται γιατί τσαλακώνονται», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο αντι-Μάγκνουσον στον ΠΑΟ - "Δεν είναι τυχαία διεθνής ο Ρόμπι" - Πώς γυρίζει σε... 3 μήνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags