Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Αγιαξ στην OPAP Arena (5/10, 19:45).
Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία προέκυψε στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει πολλές απουσίες στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Ο επιθετικός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις και, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση. Κατά συνέπεια ξεκινά αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται τακτικά.
Ο Λιβάι δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς προς το τέλος της χθεσινήςπροπόνησης ενοχλήσεις ένιωσε και ο Γιόνσον, που έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Άμραμπατ για να προφυλαχθεί, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Εκτός έμειναν και οι Βίντα, Χατζισαφί ενώ ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν ο Σιντιμπέ, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Αντίθετα, ο «Πελάδο» πήρε στην αποστολή τους Πινέδα, Φαν Βέερτ και Πήλιο.
Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ συνθέτουν οι, Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο και Ζίνι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

