Σημαντική δοκιμασία για την ΑΕΚ θεωρεί τον αποψινό αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ο Γιώργος Τσακίρης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι η πιο δύσκολη έδρα στην περιφέρεια, τόσο λόγω της καλής ομάδας που έχει φέτος ο ΟΦΗ, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας γιατί το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και χωρίς κόσμο της ΑΕΚ. Αν πάρει το διπλό, θα έχει κάνει ένα πολύ καλό βήμα στο πρωτάθλημα», τόνισε.

«Ο Αλμέιδα έχει προετοιμάσει το ματς με τον ΟΦΗ συνδυαστικά και με το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άγιαξ την Πέμπτη. Στην άμυνα είναι μετρημένα κουκιά. Ο Μοχαμάντι, ο Ρότα και ο Στάνκοβιτς είναι σίγουροι, ενώ Κάλενς και Μήτογλου έχουν προβάδισμα να παραμείνουν στόπερ, παρότι είναι έτοιμος και ο Μουκουντί. Ο Γαλανόπουλος έχει προβάδισμα για να είναι ένα από τα δύο κεντρικά χαφ και μένει να δούμε να θα βάλει τον Μάνταλο ή τον Σιμάνσκι επίσης.

Ο Πινέδα ίσως έρθει από τον πάγκο για να μην έχει πρόβλημα να παίξει και όλο το ματς την Πέμπτη. Στα άκρα θα δούμε τον Ελίασον και δεν αποκλείεται να δούμε στην άλλη πλευρά τον Ζίνι ή τον Πισάρο. Στην επίθεση δεν θα είναι έκπληξη να δούμε τον Φαν Βέερτ, γιατί ο Πόνσε είναι ο μόνος διαθέσιμος φορ για την Πέμπτη και ο Αραούχο θα υπολογίζεται για δύο θέσεις με τον Άγιαξ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Λουτσέσκου σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, Σένκεφελντ: "Ντροπή, δεν είμαστε ηλίθιοι - Ας τους δώσουν το πρωτάθλημα"!