Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και με φόντο τα σημαντικά ματς που έρχονται, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για την ΑΕΚ θα είναι πολύ χαλαρή αυτή η εβδομάδα», ήταν το πρώτο του σχόλιο και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Αλμέιδα θα βγάλει αυτή την εβδομάδα, ελπίζοντας να μην έχει κάποιο κακό μαντάτο από τους διεθνείς».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ εξήγησε τα δεδομένα για δύο σημαντικούς παίκτες στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή: «Ούτως η άλλως περιμένει τα νέα για τον Στίβεν Τσούμπερ και τον Λιβάι Γκαρσία, πώς πάει η αποθεραπεία του, για το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ή τη Μαρσέιγ. Αυτή τη φορά δεν θα πιεστεί, όπως έγινε για τα ματς με Παναθηναϊκό και Μπράιτον, που προκάλεσαν αυτό το νέο πρόβλημα.

Του Τσούμπερ θα είναι καλύτερα, αφού προστατεύτηκε, για να μην υποστεί μυϊκό τραυματισμό, και η λογική λέει πως θα είναι διαθέσιμος, και η ΑΕΚ σημαδεύει τα τρία πρώτα ματς μετά τη διακοπή. Παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, μετά παίζει με Μαρσέιγ και μετά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τους Γάλλους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή την τετράδα παίζονται τα πάντα και στην Ευρώπη, αφού αν πάρει τρεις ως τέσσερις βαθμούς, θα μπορεί να μιλάει και για συνέχεια στο Europa League
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτόν "σκοτώνονται" οι Big-4: H καριέρα με βοήθεια του πεθερού του και οι απειλές θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)