Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον ίδιο να στέκεται στους Μπιανκόν και Ομάρ Ρίτσαρντς.

«Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του Φρέιρε, να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από ιατρικής άποψης, σε αγωνιστικό επίπεδο θα το διαπιστώσει ο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του. Αν είναι Ο.Κ. ιατρικά και δεν έχει προπονηθεί μέχρι την Παρασκευή, δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο να παίξει σε έναν τέτοιο ματς. Το θέμα είναι πότε θα μπει στις προπονήσεις. Αν μπει αύριο στις προπονήσεις, μιλάμε από διαφορετική φάση ή αν κάνει 5 προπονήσεις.

Έρχεται πολύ καλά μηνύματα για τον Ομάρ Ρίτσαρντς και τον Μπιανκόν, όμως ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με τέτοιου είδους αντιπάλους, πώς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τα δύο παιδιά; Συνεχίζεται ακόμα και τώρα, στα μέσα Οκτωβρίου, το χτίσιμο της ομάδας για τους τελευταίους που ήρθαν στην ομάδα», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψέματα στο transfermakt για Πασχαλάκη - "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Άμεσα συνάντηση με Μαρινάκη!