Ο Γιώργος Μασούρας ''ανακρίθηκε'' από τους φίλους των ερυθρόλευκων και έδωσε ατάκες για τη διαδρομή του και την καριέρα του στην ομάδα. Μίλησε για τις αγαπημένες του στιγμές, το αίσθημα να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και για τους στόχους του.

Όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας στην κάμερα του Olympiacos TV:

Το πώς είναι να σκοράρεις στο Καραϊσκάκη: Πραγματικά είναι φανταστικό συναίσθημα και εύχομαι σε κάθε ποδοσφαιριστή να νιώσει κάτι αντίστοιχο.

Το εάν έχει εκπληρώσει το όνειρό του: Έχω ακόμα πράγματα να ολοκληρώσω.

Το τι χρειάζεται για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο: Μεγάλη υπομονή και επιμονή.

Το αγαπημένο του γκολ: Το γκολ εναντίον της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία.

Την πρόταση του Ολυμπιακού όταν ήρθε: Πολύ περήφανος και πολύ αγχωμένος διότι πραγματικά ήταν ένα όνειρο που δεν πίστευα ότι θα το κατορθώσω αλλά έβαλα τον εαυτό μου σε διαδικασία συγκέντρωσης για να βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Το αγαπημένο του ματς στο ''Γ. Καραϊσκάκης'': Ένα από τα αγαπημένα μου ήταν με την Αϊντχόφεν, που νικήσαμε και βάλαμε τις βάσεις πρόκρισης.

Το πώς του φαίνεται να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του: Είναι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και τύχη να αγωνίζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις από μικρός και αγαπάς.

Το τι παίκτη θα έφερνε στον Ολυμπιακό: Εγώ θα έφερνα τον Αβραάμ στα 25 του στον Ολυμπιακό.

Την ασίστ του στον Ελ Αραμπί με Άρσεναλ: Έκανα καιρό να συνειδητοποίησω. Σαν να σταμάτησε ο χρόνος και μετά πανηγυρισμοί. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Το τι θα συμβούλευε στον μικρό εαυτό του: Να μην τα παρατάει ποτέ. Να μην κάνει εκπτώσεις στα όνειρά του.

Το τι ομάδα υποστηρίζει στο εξωτερικό: Τη Μίλαν.

Δείτε το βίντεο: