Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μαρινάκης - "Παραμύθια με Χουάνκαρ, θα εκπλαγείτε με τα στοιχεία που έχουμε - Αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΟ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 23:46:00

Μαρινάκης: "Παραμύθια με Χουάνκαρ, θα εκπλαγείτε με τα στοιχεία που έχουμε - Αν ήμουν πρόεδρος ΠΑΟ..." (Vid)

Sportdog Team

Τι έγραψε ο γιατρός και η απάντηση για τον Φινμπόγκασον! Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε ποια ήταν η γνωμάτευση του γιατρού και δήλωσε απογοητευμένος με όσα έγιναν σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης. "Είναι κακό προηγούμενο που ξεκίνησε σήμερα και θα το βρούμε μπροστά μας", ανέφερε μεταξύ άλλων!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις λίγο μετά την οριστική διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με αφορμή τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο Ισπανός ήταν ο μοναδικός παίκτης στο γήπεδο που είχε ευαισθησία στα αυτιά του και ότι υπάρχουν βίντεο και ντοκουμέντα που τον διαψεύδουν, σχετικά με την κροτίδα. Επισήμανε πως ουδέποτε τον χτύπησε και ότι ήταν αρκετά μακριά του!

Από εκεί και πέρα, επισήμανε πως ο γιατρός επειδή δεν είχε τα κατάλληλα όργανα δεν μπορούσε να πάρει θέση και σημείωσε ότι πλέον, κάθε φορά που ακούγεται κροτίδα, θα πέφτει κάτω παίκτης και θα διακόπτονται τα παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα, μία ώρα μετά το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ο ίδιος έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήρια για να κάνει περεταίρω εξετάσεις να πει αν ο παίκτης ήταν fit ή not fit. Σύμφωνα με τον κανονισμό, που πρέπει να κοιτάξουμε στη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια, διότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα γήπεδά μας.

Ακούστηκε ένας κρότος κι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ποδοσφαιριστές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που έκαναν προθέρμανση και μόνος ένας ποδοσφαιριστής που είχε ευαισθησία στα αυτιά του, χωρίς να τον έχει ακουμπήσει καμία κροτίδα ήταν κατηγορηματικός ο γιατρός, είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Μιλάμε για παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα. Ας δούμε ξανά τα παιχνίδια στη Λεωφόρο, ειδικά όταν ήμουν κι εγώ και ήταν πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού 40 ποινικοί να ρίχνουν αυτοσχέδιες βόμβες. Οι κροτίδες ήταν επί χίλια, εμείς παίξαμε, χάσαμε και δεν υπήρξε διακοπή. Με τον Φινμπόγκασον που λένε, κάηκε το πόδι του. Eδώ σήμερα οι γιατροί δεν έχουν καταγράψει επίσημα καμία βλάβη. Σύμφωνα με το γιατρό η κλινική εικόνα ήταν ικανοποιητική, ο Παναθηναικός ήθελε να τον πάει στο νοσοκομειο και ο παίκτης το ιδιο.

Στο ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είδαμε τι εγινε. Από εδώ και πέρα όταν ακούγεται κροτιδα θα λέει ο καθένας ότι ζαλίζεται. Αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάνουμε δέκα πίσω. Αν ήμουν τη θέση του προέδρου του Παναθηναικού οι οδηγιες θα θα ήταν ξεκαθαρες, να παιχτει το ματς στο γηπεδο.

Τον γιατρο δεν τον εχω ξαναδει, απο τη στιγμή που ελεγε πως η εικόνα του Χουάνκαρ ήταν καλη και ικανοποιητική, πιστεύω ότι έπρεπε να συνεχιστει το ματς. Μιλαμε για εναν παικτη που εκανε προθέρμανση, δεν επαιζε. Εγώ είμαι απογοητευμενος και ως προεδρος του Ολυμπιακμου και της Super League. Είναι ενα κακο προηγούμενο, θα το βρουμε μπροστα μας.

Τρεις ώρες που ήμουν κατω προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμοι. Ο γιατρος μου είπε οτι απειλουν τη μητέρα του και τη ζωή του,. Είπα στους παίκτες να είναι έτοιμοι, πάμε καλά, σκοράραμε, και ότι πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Ακόμα και ο παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχίσουν. Όλοι θέλαμε να τελειώσει το ντέρμπι. Τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο τώρα, εμείς θέλαμε να παίξουμε το ματς, υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές να αποφασίσουν".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στον Ολυμπιακό - "Οπαδός του ΠΑΟ ο γιατρός - Δεν ήθελαν να παίξουν - Κανένα θέμα ο Χουάνκαρ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags