Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/11, 19:30) για τη 10η της Stoiximan Super League μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη τόνισε ότι δεν έχει να αλλάξει πολλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε επίπεδο φιλοσοφίας, έπειτα από την καλή εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ.
Ωστόσο, μίλησε για το ενδεχόμενο να επαναφέρει ο Ισπανός τεχνικός το σχήμα με το ενισχυμένο κέντρο, παρότι λειτούργησε καλά στο «Γεντί Κουλέ» το σύστημα με τα δύο χαφ.
Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία του Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος προκαλεί «πονοκέφαλο» στον 42χρονο προπονητή λόγω του θέματος με τις θέσεις των ξένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα στο Λιμάνι με απόφαση Μαρτίνεθ - Εκτός με ΠΑΟΚ ο κορυφαίος με Γουέστ Χαμ - Μεγάλο ρίσκο!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο