Σιμόνε Τόνια: Για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κουλιεράκη μίλησε ο Ιταλός δημοσιογράφος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση τον Ιανουάριο αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το deal να γίνει το καλοκαίρι.

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κουλιεράκη και είναι επιβεβαιωμένο. Τον θέλει η ομάδα, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη στην ηλικία του. Ο ΠΑΟΚ ζητάει πολλά λεφτά. Είναι δύσκολο να συμβεί τον Ιανουάριο αλλά δεν το αποκλείω να συμβεί το καλοκαίρι. 

Το πρόβλημα για τον Ιανουάριο είναι ότι η Μίλαν θέλει να πάρει παίκτη άμεσα γιατί ο Καλούλου είναι τραυματίας. Θα ψάξει ένα νεαρό σε τιμή ευκαιρίας αλλά όχι να δώσει πολλά. Δεν έχουμε ακριβές νούμερο για το ποσό που ζητάει ο ΠΑΟΚ αλλά με βάση τις πληροφορίες και τη χρηματιστηριακή του αξία είναι κοντά στα 10 με 15. Η Μίλαν θα ψάξει μια ευκαιρία κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. 

Είναι ένας συνδυασμός ενός δυνατού παιδιού με τεχνική. Πρέπει να ωριμάσει αλλά έχει προοπτικές εξέλιξης. Ο Μουκάντα έχει τρομερή γνώση των ταλέντων της Ευρώπης και δεν θα μπορούσε ο Κουλιεράκης να περάσει απαρατήρητος», είπε ο Σιμόνε Τόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Νικολακόπουλου για την τιμωρία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - "Εγώ ξέρω ότι..." - Τον "επιβεβαιώνει" η ΠΑΕ!