Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντόνιο Κορδόν: "Διέρρευσε" η λίστα Κορδόν από τη Λ. Αμερική - Δύο 29χρονοι στόπερ και φορ 3.5 εκατ. από την Τουκουμάν! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-03 15:20:00

"Διέρρευσε" η λίστα Κορδόν από τη Λ. Αμερική - Δύο 29χρονοι στόπερ και φορ 3.5 εκατ. από την Τουκουμάν! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Διέρρευσε" η λίστα Κορδόν από τη Λ. Αμερική - Δύο 29χρονοι στόπερ και φορ 3.5 εκατ. από την Τουκουμάν! (Vid)

Αποφασισμένος να φέρει άλλον έναν Αργεντινό στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες φουλάρουν πλέον για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου έχουν θέσει ως στόχο την ενίσχυση τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην επίθεση, καθώς θα ήθελαν να φέρουν έναν... νέο Ελ Αραμπί.

Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Αντόνιο Κορδόν, καθώς δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει κάποιες αδυναμίες στο ρόστερ του που πρεπει να καλυφθούν.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και δεν είχε βρει τίποτα έτοιμο: Έπρεπε να φέρει προπονητή, να διώξει μίνιμουμ 25 παίκτες (όπως και έκανε!), να υλοποιήσει τον σχεδιασμό μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να τον εκπονήσει, ενισχύοντας την ομάδα.

Τα έκανε όλα και, μάλιστα, πολύ καλά! Θα ήταν άδικο, δηλαδή, να υποστηρίξει κάποιος ότι η ενίσχυση που φαίνεται ότι χρειάζεται το κέντρο της άμυνας, μάλιστα με δύο στόπερ, αλλά και η επιθετική γραμμή είναι θέμα του Κορδόν ή του Μαρτίνεθ.

Αλλά από τη στιγμή που ο Αραμπί δεν έχει πάρει μπρος στην επίθεση και στην άμυνα ο Φρέιρε δεν έχει προσαρμοστεί στο 100%, χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση που θα δυναμώσει την ομάδα. Κι ενώ το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στην Ισπανία, αφού εκεί είναι η αγορά που γνωρίζουν καλύτερα οι Κορδόν και Μαρτίνεθ, το sportdog μαθαίνει ότι ο πεπειραμένος τεχνικός διευθυντής έχει στο μυαλό του και τη λύση της Αργεντινής.

Μια αγορά που τη γνωρίζει τέλεια ήδη από την εποχή που εργαζόταν στην Ισπανία και, με οδηγό τη μεταγραφή του Έσε (αλλά και του Φρέιρε), κοιτάζει σταθερά και στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. 

Το sportdog έψαξε και έμαθε για τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της χώρας και, σαφώς, έχει υπόψη του ο Αντόνιο Κορδόν. 3+3 περιπτώσεις λαβράκια για τον Ολυμπιακό, που παρουσιάζουμε στη συνέχεια

Αμυντικοί

Τόμας Καρντόνα: 28χρονος Αργεντινός στόπερ, της Ντιφένσα, με market value στο 1,5 εκατ. ευρώ και φέτος διακρίνεται σταθερά με τη φανέλα της. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2024 και ψάχνει να "περάσει" στην Ευρώπη.

Λούκας Βιγιάλμπα: Στόπερ, 29 ετών, έχει συμβόλαιο με την Αρχεντίνος Τζούνιορ μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024, τα πηγαίνει εξαιρετικά και φέτος στο πρωτάθλημα. Φυσικά κι αυτός ψάχνει το πέρασμα στην Ευρώπη.

Ναζαρέλνο Κολόμπο: 24 ετών, στόπερ, συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027 με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και market value στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ίσως η λύση με τη μεγαλύτερη προοπτική.

Επιθετικοί

Νικολάς Φερνάντες: Είναι 27 ετων, πολυεπιθετικός, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ντιφένσα και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. H αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Ματέο Κορονέλ: 25 ετών, ανήκει στην Ατλέτικο Τουκουμάν, με market value στα 3,5 εκατ. ευρώ. Εξαιρετική περίπτωση για να έρθει στην Ευρωπη.

Πέδρο Ντε Λα Βέγκα: Εξτρέμ, της Λανούς, 22 ετών, μεγάλο ταλέντο που εδώ και καιρό το όνομά του "παίζει" για την Ευρώπη. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον κλείσει, θα είναι επιτυχία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι μετά τη Φενέρ - Ρίχνουν πολύ χρήμα για δύο ονόματα - "Stop" από Μπαρτζώκα! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags