Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Άλβες-Κορδόν στο λιμάνι - Αποκάλυψη για το deal του Ολυμπιακού - Έτσι θα συνυπάρξουν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 14:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Άλβες-Κορδόν στο λιμάνι - Αποκάλυψη για το deal του Ολυμπιακού - Έτσι θα συνυπάρξουν!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Άλβες-Κορδόν στο λιμάνι - Αποκάλυψη για το deal του Ολυμπιακού - Έτσι θα συνυπάρξουν!

Πέδρο Άλβες και Αντόνιο Κορδόν αναμένεται να συνυπάρξουν στους Ερυθρόλευκους. Διαβάστε το ρεπορτάζ-αποκάλυψη του Κώστα Νικολακόπουλου.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τις πληροφορίες από την Πορτογαλία σύμφωνα με τις οποίες ο Πέδρο Άλβες θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός είναι υπερδραστήριος πάντα, σε όλες τις στιγμές, και ίσως περισσότερο από όσο πρέπει (μεταγραφικά), καθώς διαθέτει πολύ μεγάλο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε κάποιες αποφάσεις για το οργανόγραμμά του, αποφάσεις που θα έχουν και σχέσεις με τη Ρίο Άβε που αναμένεται να κάνει μία επένδυση ο Βαγγέλης Μαρινάκης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κάπως έτσι προέκυψε η περίπτωση του Πέδρο Άλβες. Είναι μία κίνηση, που αν μπορώ να τη μεταφράσω σωστά, έχει να κάνει και με κάποια προσωπικής φύσεως που έχει ο Αντόνιο Κορδόν, οπότε έρχεται να καλύψει ένα κενό με την απουσία του Ισπανού ο Πορτογάλος, ο οποίος είναι ποδοσφαιράνθρωπος που χαίρει εκτίμησης στη χώρα του», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Με την αίσθηση που έχω, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί, ο Κορδόν θα πάρει έναν πιο συντονιστικό ρόλο στις τρεις ομάδες (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε) και στον Ολυμπιακό θα είναι ο Άλβες μαζί με τον στενό συνεργάτη του Κορδόν, που είναι καθημερινά στου Ρέντη, όταν λείπει ο Ισπανός στην πατρίδα του. Ο Κορδόν είχε κάνει κάτι ανάλογο σε… τέσσερις ομάδες, στην Πάρμα, Τοντέλα, τη Γρανάδα και την κινεζική Τσόνγκινγκ Λιφάν».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε Ελλάδα ο ατζέντης για τις υπογραφές, τον... χρυσώνει ο Μαρινάκης - "Από τις καλύτερες μεταγραφές"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags