Facebook Pixel Αντόνιο Κορδόν - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Νικολοκόπουλου - Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά ο Κορδόν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 21:47:00

Αποκάλυψη Νικολοκόπουλου: Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά ο Κορδόν!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολοκόπουλου: Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά ο Κορδόν!

Σοβαρό προσωπικό πρόβλημα για τον παράγοντα των Πειραιωτών που βρίσκεται πλέον τις περισσότερες μέρες στην πατρίδα του.

«Άπαντες στον Ολυμπιακό συμπαραστέκονται στον Αντόνιο Κορδόν στο σοβαρότατο προσωπικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει. Ο Ισπανός ποδοσφαιράνθρωπος έχει χάσει πάνω από 30 κιλά (!) από τότε που είχε πρωτοέρθει από την Ισπανία, δηλαδή μέσα Ιουνίου…», γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο gazzetta.gr και συνεχίζει:

Παρεμπιπτόντως, ήταν Τρίτη 21 Νοεμβρίου, έγραψα για πρώτη φορά:

«Να εξηγήσω κάτι, με αφορμή τις συχνές απουσίες του Αντόνιο Κορδόν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και κατ΄ επέκταση κι από τις προπονήσεις στο Ρέντη. Ο πολύπειρος Ισπανός αθλητικός διευθυντής είναι υποχρεωμένος εδώ και περίπου ένα δίμηνο να βρίσκεται πολύ συχνά στην πατρίδα του, γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προσωπικά προβλήματα τα οποία πρέπει να τακτοποιήσει. Ο ίδιος θα ήθελε να είναι όπως αρχικά ήταν στη βάση του, στο Ρέντη, αλλά προέχει αυτή την εποχή ο ανθρώπινος παράγοντας, δηλαδή να δει τα δικά του θέματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Εκείνη την ημέρα ακριβώς ήταν που υπήρξε η πρώτη (μυστική) συνάντηση, εν Ελλάδι μάλιστα, του Πορτογάλου Πέδρο Άλβες με τον Ιγκνάθιο Ναβάρο, δεξί χέρι του Κορδόν και υπήρξε συνεννόηση για τα πάντα, εν γνώσει βεβαίως του Κορδόν.

Μάλιστα, μπορώ να αποκαλύψω ότι οι Κορδόν-Ναβάρο όχι απλά γνώριζαν τον Πέδρο Άλβες, αλλά είχαν και άριστες σχέσεις μαζί του, εδώ και χρόνια! Σε σημείο που ο Κορδόν του είχε κάνει πρόταση του Πορτογάλου να αναλάβει αθλητικός διευθυντής της Τοντέλα, όταν ο Ισπανός έκανε κουμάντο στην πορτογαλική ομάδα πριν μία πενταετία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags