Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", ανω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 10:00:00

"Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!

Οι επόμενες κινήσεις Μαρινάκη και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ. Στο Λιμάνι είναι σίγουροι πως θα πάρουν πίσω τον βαθμό που τους αφαιρέθηκε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και καταστρώνουν ανάλογα τα πλάνα τους...

Στον Ολυμπιακό μετά τη γκέλα με τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό, μετράνε δύο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα η απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ δείχνει ότι τους έχει βάλει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι ενόψει συνέχειας.

Μάλιστα ειδικά το τρίποντο στις Σέρρες ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό αφού οι Πειραιώτες κατάφεραν και επωφελήθηκαν από τους γκέλες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, με Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, μειώνοντας τη διαφορά στη βαθμολογία. Μάλιστα αν δει κανείς τα δεδομένα στη Super League ο Ολυμπιακός αν δεν του είχε αφαιρεθεί ο ένας βαθμός, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ήταν στο φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα με 2-4 από τον Δικέφαλο του Βορρά στο Φάληρο.

Οι Πειραιώτες από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν πεπεισμένοι ότι η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν άδικη, κάτι που τους έκανε να πάνε την υπόθεση στο CAS, μετά την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου της ΕΠΟ να διατηρήσει το 0-3 υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά και τον μηδενισμό. Αυτό που βγαίνει άλλωστε από τα γραφεία της ΠΑΕ είναι πως στο CAS θα υπάρξει δικαίωση και ο μηδενισμός θα "πέσει" με αποτέλεσμα να επιστραφεί ο ένας βαθμός μέχρι τον Φεβρουάριο.

Για αυτόν τον λόγο στο εσωτερικό των Πειραιωτών θέλουν να δώσουν τεράστια προσοχή στα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν, ώστε να μην υπάρχει απώλεια βαθμών με στόχο αν υπάρξει και η επιστροφή του βαθμού, ακόμα κι αν μείνει το 0-3 στα χαρτιά υπέρ του Παναθηναϊκού, να πάνε στην Τούμπα, στις 10 Φεβρουαρίου όντας ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ακόμα και με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τους Πράσινους και την βαριά καμπάνα που έπεσε στον Ολυμπιακό, η ομάδα είναι ξανά μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και με δεδομένη την μεταγραφική ενίσχυση που θα γίνει τον Ιανουάριο το σύνολο θα μπορεί να φτάσει μέχρι τον τίτλο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για μεγάλη ομάδα - "Καψούρα" του προέδρου, έκλεισε και ο Αθλητικός Διευθυντής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags